Kaçak maymun Antalya'da dehşet saçtı

Antalya'da bir otelin hayvanat bahçesinde bulunan maymun kafesinden kaçtı. Otelde teknik servis görevlisi olarak çalışan Hacı Hatip Aksoy'u yere düşüren maymun, yüzünden ve kulağından ısırdı. Maymun, diğer çalışanlar tarafından yakalanırken, Aksoy da hastaneye kaldırıldı.

Olay, Serik'e bağlı Belek’te bulunan 5 yıldızlı bir otelde, 3 Nisan Cumartesi günü meydana geldi. Otelin hayvanat bahçesinde bulunan bir maymun, kafesinden kaçtı.

Maymunun kaçtığını gören otel çalışanları, hayvanı filelerle yakalamak için çalışma başlattı. Kısa süre sonra maymunu yakalayan bakıcısı, hayvanı sakinleştirmeye çalıştı.

GÖRÜNCE ONA DOĞRU KOŞMAYA BAŞLADI

Bu sırada bakıcısının elinden kurtulan maymun, yaklaşık 20-25 metre uzakta oturan otelin teknik servis görevlisi Hacı Hatip Aksoy'a doğru koşmaya başladı.

Kaçak maymun Antalya'da dehşet saçtı

Aksoy'un üzerine atlayıp yüzünü ve kulağını ısıran maymun, diğer çalışanlar tarafından yakalandı.

Maymunun saldırısına uğrayan Hacı Hatip Aksoy için sağlık ekibi istendi. İhbar üzerine otele gelen ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye götürülen Hacı Hatip Aksoy tedaviye alındı.

Aksoy'un hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kaçak maymun Antalya'da dehşet saçtı ile ilgili etiketler Antalya Maymun hayvan Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.