Kaçak göçmenlerin taktiği yok artık dedirtti

Batman'da 3 araçta 12'si Irak ve 4'ü Suriye uyruklu 16 göçmen ilginç bir şekilde yakalandı. Kaçak göçmenler, süslenerek düğün konvoyu izlenimi verdikleri 3 araçla ekiplerin dikkatinden kaçmadı. Aralarında gelinlik giydirilen bir kadının bile bulunduğu göçmenler, İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Batman'da süslenerek düğün konvoyu izlenimi verilmeye çalışılan 3 araçta, 16 yabancı uyruklu yakalandı.

Kent girişinde 3 araçlık bir düğün konvoyu İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince durduruldu.

BİR KADINA GELİNLİK GİYDİRİLDİ

Konvoyda gelinlik giymiş bir kadın ve yolculardan şüphelenen ekipler, yaptıkları incelemede 3 araçta 12'si Irak ve 4'ü Suriye uyruklu 16 göçmen olduğunu tespit etti.

Yakalanan yabancı uyruklular işlemleri için İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, Suriyeli 4 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Kaçak göçmenlerin taktiği yok artık dedirtti ile ilgili etiketler Batman göçmen düğün konvoyu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.