Kaçak göçmenler ormanda saklanırken bulundu! Bir organizatör tutuklandı

Kırklareli'nde jandarmadan kaçan şüpheli araçtaki kaçak göçmenler ormanda saklanırken bulundu. Bulgaristan'a geçmeye çalışan düzensiz göçmenler idari işlemlerinin tamamlanmasını müteakip Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezine teslim edildi. Göçmenlere organizatörlük yapan şüpheli şahıs ise gözaltına alındı.

Kırklareli Kofçaz İlçesi Malkoçlar köyü bölgesinde Kofçaz İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı Şube Müdürlüğü unsurlarının icra ettiği ani yol uygulamaları esnasında şüpheli minibüs Jandarma devriyesini görerek kaçmaya çalıştı. Kaçak göçmenleri taşıdığı belirlenen minibüsün peşine düşen jandarma ekipleri, göçmenleri ormanda saklanırken buldu.

Kaçak göçmenler ormanda saklanırken bulundu! Bir organizatör tutuklandı

GÖÇMENLERE ORGANİZATÖRLÜK YAPAN KİŞİ TUTUKLANDI

O.Y. (47) isimli şahsın kullandığı minibüs ile birlikte 32 Afganistan uyruklu göçmen yakalanırken, göçmenlere organizatörlük yapan O.Y. gözaltına alındı. Bulgaristan'a geçmeye çalışan düzensiz göçmenler idari işlemlerinin tamamlanmasını müteakip Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Kaçak göçmenler ormanda saklanırken bulundu! Bir organizatör tutuklandı - Resim : 2

DAHA ÖNCE DE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OLAYLARINA KARIŞTIĞI TESPİT EDİLDİ

Araç sürücüsü O.Y.'nin daha önce de Çanakkale bölgesinde çeşitli göçmen kaçakçılığı olaylarına karıştığı ve hakkında adli işlem yapıldığı tespit edildi.

İHA

Kaçak göçmenler ormanda saklanırken bulundu! Bir organizatör tutuklandı ile ilgili etiketler Kırklareli Kofçaz Bulgaristan kaçak göçmen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.