Kaçak elektriği kesmeye gelen BEDAŞ görevlilerine 'mınçıkalı' dayak

İstanbul'un ilçesi Büyükçekmece’de kaçak elektrik kullandığı iddia edilen binaya elektrik kesmeye gelen BEDAŞ görevlileri baba-oğul tarafından "mınçıka" ile darp edildi. Yaşanan anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'da BEDAŞ görevlileri, Büyükçekmece'nin Hürriyet Mahallesi'nde bulunan bir binada kaçak elektrik kullanımı tespit etti.

Binaya elektrik kesmeye gelen elektrik kurumu ekipleri binadakilerin tepkisi ile karşılaştı. Tartışmanın ardından elektrik görevlileri apartmanda bir baba ve oğulları tarafından darp edildi.

Kurum görevlileri, "mınçıka" adı verilen ve dövüş sporunda kullanılan aletle dövüldü. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

Kaçak elektriği kesmeye gelen BEDAŞ görevlilerine 'mınçıkalı' dayak

BİNADAKİ BABA KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU

Görevliler ile kavga eden baba Harun Uçar, "Elektrik kurumundan geldiler ve bize apartmanın içinde saldırdılar. Çocuklarım da işten gelmişti ve uyuyorlardı. Kalktılar ve çalışanlara vurdular. Ölen yaralanan yok. Evinizde babanıza saldırsalar ne yaparsınız" diyerek kendisini savundu.

İHA

Kaçak elektriği kesmeye gelen BEDAŞ görevlilerine 'mınçıkalı' dayak ile ilgili etiketler BEDAŞ Büyükçekmece Darp mınçıka

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.