Kabus İsrail'de yayılıyor! Koronavirüse yakalandı...

Tüm dünyada hayatı durduran koronavirüs salgınında her gün yüzlerce kişi yaşamını yitiriyor. Ülkelerden art arda kötü haberler gelirken, bir kötü haber de İsrail'den geldi. Ülkesinde koronavirüsle savaşın başını çeken Sağlık Bakanı Yaakov Litzman ile eşinin test sonunun pozitif çıktığı açıklandı.

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan koronavirüs (corona virus) kısa sürede dünyaya yayılarak, binlerce kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘pandemi’ (küresel salgın) ilan ettiği koronavirüs Türkiye’de de görülürken, 277 kişi yaşamını yitirdi.

Dünyadan korkutan haberler gelmeye devam ediyor. İsrail Sağlık Bakanlığı Basın Ofisi'nden yapılan yazılı açıklamada, 71 yaşındaki Sağlık Bakanı Litzman ile eşine Kovid-19 testi yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, Bakan Litzman ile eşinin testlerinin pozitif çıktığı kaydedildi. Bakanın görevini evinden yürütmeye devam edeceği vurgulandı.

Kabus İsrail'de yayılıyor! Koronavirüse yakalandı...

İSRAİL'DE KORONAVİRÜSTEN ÖLENLERİN SAYISI 26'YA YÜKSELDİ

Öte yandan İsrail'deki koalisyon hükumetinin ortağı olan Ultra-Ortodoks (Haredi) Yahudi Birleşik Tevrat Partisi (Yahudot HaTora) Başkanı Litzman'ın sağlık durumundan Başbakan Binyamin Netanyahu'nun da haberdar edildiği bilgisine yer verildi.

Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre, İsrail'de vaka sayısı 6 bin 92'ye, hayatını kaybedenlerin sayısı 26'ya yükselmişti.

Kabus İsrail'de yayılıyor! Koronavirüse yakalandı... ile ilgili etiketler İsrail Sağlık Bakanı Koronavirüs Korona corona kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.