Kabinli taksi nedir? BiTaksi nasıl çağrılır?

Kabinli taksi nedir? Türkiye'de üretilen Egea modellerinde kullanılacak BiTaksi uygulamasının projesi kabinli taksiler artık yollarda.

Fiat ile beraber ticari taksi çağırma uygulaması olan BiTaksi tarafından kabinli taksi dönemi resmen uygulamaya konuldu. Pandemi döneminde birçok metropolde de kullanılan kabinli taksi, BiTaksi tarafından Türkiye’de de kullanılacak.

Sürücü ile yolcu arasında bir bölme oluşturacak ve yeni sistemle bu uyguma sadece Fiat tarafından Türkiye’de üretilen Egea modellerinde olacak. Şu anda 100 bin kadar kabinli taksinin yollarda olduğu belirtilirken otomobilin ön ve arka koltukları birbirinden fiziksel olarak tamamen ayrılacak.

Kabinli Taksi

Tofaş AR-GE tarafından sürücü ve yolcuları koruması planlanan özel bir izolasyon sistemiyle ikili arasında yeni bölümler arada mesafe bırakacak. Klima sistemindeki hava alışverişi de filtrelenirken 0,10 mikron boyuta sahip Covid-19 virüsünün geçişine de engel olunacak.

ARACIMI KABİNLİ TAKSİYE NASIL ÇEVİRİRİM?

BiTaksi sürücü iletişim ofislerine başvuruda bulunularak aracınızı kabinli taksiye çevirebileceksiniz. Kabinli taksileri uygulama üzerinden de tercih edebileceksiniz. Uygulama üzerinden bildirimler göndererek projeyi anlatan BiTaksi, dileyenleri Fiat tarafından belirlenen yetkili servislere de yönlendirebilecek.

BİTAKSİ NASIL ÇAĞRILIR?

Müşteri, Uygulama’ya kayıt olup Uygulama’yı açtıktan sonra taksi çağırma butonuna tıkladığında, Uygulama aracılığıyla, bulunduğu konuma en yakın olan taksi kendisine yönlendirilir ve Sürücü çağrıyı kabul ettiği takdirde; Sürücü ve araca ait bilgiler Müşteri’ye ulaştırılır.

Kabinli taksi nedir? BiTaksi nasıl çağrılır? ile ilgili etiketler Kabinli taksi bitaksi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.