Kabine Toplantısı sonucu! Yasaklar kalktı mı? 1 Şubat Kısıtlamalar kalktı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1 Şubat kabine toplantısı sonucu yaptığı açıklama sonrası yasaklar kalktı mı, kısıtlamalar gevşetildi mi sorusu da yanıtını buldu. Erdoğan, daha önce kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılacağını duyurmuştu. Peki, 1 Şubat itibariyle yasaklar kalktı mı?

1 Şubat kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı basın toplantısında yasaklar kalktı mı sorusu da yanıtını buldu.

YASAKLAR KALKTI MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüsün mutasyona uğraması nedeniyle koronavirüs tedbirlerinin devam edeceğini açıkladı.

Koronavirüs yasakları ile ilgili sadece okullarda değişiklik yapıldı. Diğer koronavirüs yasakları uygulanmaya devam edecek.

Son dakika haberi Yasaklar kalktı mı? Kabine toplantısı sonucu kısıtlamalar kalktı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Köy okullarında 15 Şubatta eğitim öğretimin başlamasını kararlaştırdık." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "8. ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim öğretim kurumlarında eğitimin 1 Mart'ta başlaması için çalışma yapılacak." açıklamasında bulundu.

Kabine Toplantısı sonucu! Yasaklar kalktı mı? 1 Şubat Kısıtlamalar kalktı mı? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan yasaklar kalktı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.