Kabine giren kadının görüntüsünü çekti

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Kadınlar Denizi Plajı'nda soyunma kabinine giren kadın büyük şok yaşadı. Bir kişinin, soyunurken görüntüsünü çektiğini iddia eden kadın bağırmaya başladı. Şüpheli çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanarak darp edildi. Şahıs bölgeye gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, skandal olay Kuşadası’nın dünyaca ünlü Kadınlar Denizi Plajı’nda yaşandı.

İddiaya göre, denize giren ve güneşlenen bir kadın akşam saatlerine doğru üzerini değiştirmek üzere soyunma kabinine girdi. Bu sırada isminin G.A. olduğu öğrenilen bir kişinin cep telefonuyla kendisini çektiğinden şüphelenen kadın bağırmaya başladı.

Kabine giren kadının görüntüsünü çekti

Plajda bulunan tatilciler tarafından tepki gösterilen ve dövülen G.A. şikayet üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Cep telefonuyla kabinlerde kadınların görüntüsünü çektiği iddia edilen G.A. sorgulanmak üzere Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Kabine giren kadının görüntüsünü çekti ile ilgili etiketler Kuşadası kabin sapık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.