Kabine, Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor! Masada 3 kritik konu var...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE ziyaretinin ardından bugün Kabine Toplantısına başkanlık edecek. Toplantının ana gündem maddeleri elektrik faturaları, Rusya-Ukrayna krizi ve Rusya-Ukrayna krizi olacak.

Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında  bugün Beştepe'de toplanıyor.

ELEKTRİK FATURALARINDAKİ DÜZENLEME

Enerji faturalarındaki yükün azaltılmasına yönelik çalışma Kabinenin öncelikli gündem maddesi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bakanlığın yürüttüğü çalışmaya ilişkin kapsamlı bir sunum yapacak.

KDV ORANI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde denetimlerin artacağı mesajını verdi. İndirimin raflarda fiyatlara yansıması ve ekonomiye etkisi Kabinenin gündeminde olacak. Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un denetimlere ilişkin bilgilendirme yapması bekleniyor.

EKONOMİ TEDBİRLERİ

Ekonomide ek tedbirler de Kabinenin gündem başlıkları arasında. Yastık altı altınların ekonomiye kazandırılmasına yönelik çalışma konusunda Bakan Nureddin Nebati'nin bilgilendirme yapması bekleniyor. Nebati Londra temasları hakkında da bilgilendirme yapacak

RUSYA-UKRAYNA KRİZİ

Toplantının gündem başlıkları arasında Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilim olacak. 16 Şubat'ta Rusya'nın Ukrayna'ya saldıracağı iddiaları değerlendirilecek. Krizin çözümüne ilişkin atılacak yeni adımlar da Kabine Toplantısında ele alınacak.

Kabine, Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor! Masada 3 kritik konu var... ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı Elektrik faturaları rusya ukrayna krizi KDV düzenlemesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.