Kabindeki genç kızın çıplak görüntülerini çekti!

İstinye’de ünlü bir spor mağazasında satış sorumlusu olarak çalışan bir kişinin, kabinde kıyafet deneyen müşteriyi görüntülediği ortaya çıktı. Satış sorumlusunun 5 yıla kadar hapsi istendi.

Davaya konu olan olay geçen ay İstanbul İstinye'deki ünlü bir spor giyim mağazasında yaşandı. Beğendiği taytı denemek için kabine giren Ceyda A., kabindeki aynadan telefonla görüntülerinin çekildiğini fark etti.

Sabah gazetesinden Atakan Irmak'ın haberine göre, durumu mağaza sorumlularına ileten genç kadın güvenlik kameralarının izletilmesini istedi. Görüntülerde boş kabine girerek genç kızın görüntülerini çeken kişinin mağazada satış sorumlusu olarak çalışan Enes B. olduğu ortaya çıktı.

Üzerine atılı suçlamaları kabul eden Enes B., hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Tacizci genç emniyette verdiği ifadesinde görüntüleri çektiğini ve pişman olduğunu söyledi. Şüpheli Enes B. önümüzdeki günlerde 'Özel hayatın gizliliği' suçlamasıyla İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

Tacizci Enes B.'nin 5 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Kabindeki genç kızın çıplak görüntülerini çekti! ile ilgili etiketler İstanbul gizli kamera
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.