Kabin gelmedi, 9 kattan asansör boşluğuna düştü

Adana'da bir market çalışanı sipariş götürdüğü binada feci şekilde yaşamını yitirdi. 9. kattaki daireye siparişi teslim eden Nail Polat (37) aşağıya inmek için asansörü çağırdı. Kabinin gelmediğini fark etmeyen Polat, 9. kattan asansör boşluğuna düştü. Talihsiz adam hayatını kaybetti

Merkez Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'nde yaşayan Murat Akol, evinin yakınındaki bir marketi arayarak sipariş verdi. Market çalışanı Nail Polat (37), apartmanın 9'uncu katına asansörle çıkarak siparişi Akol'a teslim etti.

Kabin gelmedi, 9 kattan asansör boşluğuna düştü

Bu sırada tekrar asansöre binmek isteyen Polat, kabinin bulunmadığını fark edemeyerek boşluğa düştü. Durumu fark eden ev sahibi Akol'un ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekibi, Polat'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kabin gelmedi, 9 kattan asansör boşluğuna düştü - Resim : 2

Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Polat'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Kabin gelmedi, 9 kattan asansör boşluğuna düştü ile ilgili etiketler Adana market asansör
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.