Kabaktepe'den Kılıçdaroğlu'na: Çok tekrarlanan yalan doğruya dönmüyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na BBC ve İngiltere hükümeti tarafından yalanlanan "Türkiye'nin mülteci merkezi olacağı" iddialarını sürdürdüğünden ötürü tepki gösterdi. Kabaktepe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Siyasetçinin görevi milletine karşı dürüst olmaktır." dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalanlanmış iddiaları ısrarla devam ettirmesini "Siyasetçinin görevi milletine karşı dürüst olmaktır" diyerek eleştirdi.

Kabaktepe, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Kemal Kılıçdaroğlu'nun asılsız iddiaları ısrarla sürdürdüğü videosunu paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na üzücü bir haberim var. Çok tekrarlanan yalan doğruya dönmüyor. Yalan üzerine siyaset yapmak ve ısrarla bir yalanı gerçek gibi sunmak hiçbir etik ve ahlaki değerle bağdaşmaz. Siyasetçinin görevi milletine karşı dürüst olmaktır.

Kabaktepe'den Kılıçdaroğlu'na: Çok tekrarlanan yalan doğruya dönmüyor ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP mülteci merkezi Osman Nuri Kabaktepe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.