Kaan Yıldırım'ın Hekimoğlu kariyeri bitiyor mu? Hekimoğlu Mehmet Ali diziden ayrılıyor mu?

Kanal D ekranlarının Salı akşamları yayınlanan dizisi Hekimoülu bu akşam 45. son bölümü ile ekrana geldi. Dizide Mehmet Ali karakterini oynayan Kaan Yıldırım'ın diziden ayrılacağı konuşuluyor. Peki Hekimoğlu Mehmet Ali diziden ayrılıyor mu?

Hekimoğlu Mehmet Ali diziden ayrılıyor mu, Kaan Yıldırım Hekimoğlu dizisinden ayrılıyor mu soruları gündeme bomba gibi düştü. Salı akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin akıbeti ise gün geçtikçe final yapacağı yorumlarına neden oluyor.

HEKİMOĞLU MEHMET ALİ DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Hekimoğlu'nda başarılı doktorlardan biri olan Mehmet Ali bulaşıcı bir hastalığa yakalanmıştı. Hastalığına bir tanı konulamayan ve gittikçe artan ağrıları ile durumu kötüleşen Mehmet Ali, hastane ekibi tarafından kurtarılmaya çalışıyor. Yaşanan durum üzerine Mehmet Ali'nin yıllardır hiç görmediği babası geliyor.

Hekimoğlu Mehmet Ali diziden ayrılıyor mu? Kaan Yıldırım kimdir, Hekimoğlu dizisinden ayrılıyor mu?

Henüz Mehmet Ali karakteri için bir ölüm senaryosu duyurulmadı. Dolayısıyla Hekimoğlu dizisinde Mehmet Ali karakterine can veren Kaan Yıldırımın diziden ayrılma durumu hakkında herhangi bir açıklama yok.

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986'daİstanbul'da doğan Türk oyuncudur.

İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun oldu. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuk kariyeri

Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisinde Kadir karakterini canlandırarak başladı. Ancak Yıldırım, asıl çıkışını başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı 'Ulan İstanbul' adlı dizisiyle yaptı. 2015 yılında ise başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Batu Değirmenci karakterini canlandırdı.

Kaan Yıldırım'ın Hekimoğlu kariyeri bitiyor mu? Hekimoğlu Mehmet Ali diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Kanal D Kaan Yıldırım kaan yıldırım diziden ayrılıyor mu hekimoğlu mehmet ali diziden ayrılıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.