Kaan Yıldırım ve Uraz Kaygılaroğlu Hadise'ye poz verdi!

Ünlü şarkıcı Hadise ve Kaan Yıldırım ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya devam ediyor. Son zamanlarda sosyal medyada birbiriyle ilgili paylaşımlar yapmaya başlayan çiftten yeni bir fotoğraf geldi. Kaan Yıldırım ve Uraz Kaygılaroğlu Hadise'ye poz verdi.

Bir süredir aşk yaşayan Hadise ve Kaan Yıldırım çifti, birlikte çıktıkları tatilden bir kare paylaşarak aşklarını ilk kez ilan etmişlerdi. Kaan Yıldırım ve Hadise'nin aşkı dolu dizgin devam ederken sosyal medya paylaşımları da aralıksız sürüyor.

Uraz Kaygılaroğlu Kaan Yıldırım ve Hadise'yi ziyaret etti. O anları ölümsüzleştirmek ise Hadise'ye düştü. Hadise sevgilisinin ve arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu'nun fotoğrafını çekti.

Kaan Yıldırım ve Uraz Kaygılaroğlu Hadise'ye poz verdi!

Kaan Yıldırım ise hiç beklemedi ve hemen bu pozu paylaştı.

 

Kaan Yıldırım ve Uraz Kaygılaroğlu Hadise'ye poz verdi! ile ilgili etiketler Hadise Uraz Kaygılaroğlu Kaan Yıldırım Instagram Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.