Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz aşkı belgelendi! Fotoğraflardaki detaylar ikiliyi ele verdi!

Ünlü şarkıcı Hadise ile olan ilişkisi bittikten sonra adı oyuncu Hande Erçel ile anılan Kaan Yıldırım'ın aşkı kısa sürmüştü... Yıldırım şimdi de güzel oyuncu Pınar Deniz ile aşk yaşıyor. Sürpriz aşkı ise Yıldırım'ın sosyal medya hesabındaki paylaşım ele verdi...

Son dönemin iki popüler ismiyle ilgili sürpriz gelişme, gündem yarattı. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın yeni bir aşka yelken açtığı ve şimdilerde beraber Urla'da tatil yaptığı dedikodusu magazin gündeminin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor.

Hadise ile aşkı köpeği Benek'in fotoğrafıyla sosyal medyada ifşa olan Yıldırım'ın Deniz ile beraberliğini ise gözlüğü ve taktığı bileklik ortaya çıkardı.

FOTOĞRAFLARDAKİ DETAYLAR, KAAN YILDIRIM VE PINAR DENİZ'İ ELE VERDİ

Güzel oyuncunun Urla'daki bir otelden paylaşılan fotoğraf karesinde yakışıklı oyuncunun hiç çıkarmadığı aksesuarlarının görünmesiyle "Yeni aşk" dedikoduları alevlendi. Fotoğraflardaki ince detaylar Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz aşkını ele verdi.

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz aşkı belgelendi! Fotoğraflardaki detaylar ikiliyi ele verdi!

Pınar Deniz'in etiketlendiği bu karede Yıldırım'ın bilekliği ve güneş gözlüğü dikkat çekiyor.

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz aşkı belgelendi! Fotoğraflardaki detaylar ikiliyi ele verdi! - Resim : 2

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz aşkı belgelendi! Fotoğraflardaki detaylar ikiliyi ele verdi! ile ilgili etiketler Pınar Deniz Kaan Yıldırım Aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.