Kaan Yıldırım ve Çağla Şıkel aşk mı yaşıyor? Bomba iddia!

Geçtiğimiz haftalarda ünlü şarkıcı Hadise ve oyuncu Kaan Yıldırım aşkı bitmişti. Ayrılık haberinden birkaç hafta sonra 34 yaşındaki Yıldırım'ın 42 yaşındaki ünlü manken Çağla Şıkel ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Uzun süredir birlikte olan hatta evlilik kararı aldıkları konuşulan Hadise Açıkgöz ile Kaan Yıldırım, geçtiğimiz haftalarda ani bir kararla yollarını ayırmıştı.

Sosyal medya sayfası Gossippasta'nın iddiasına göre; yakışıklı oyuncu, ayrılık kararı sonrası çıktığı tatilde manken ve sunucu Çağla Şıkel ile yakınlaştı.

Kaan Yıldırım ve Çağla Şıkel aşk mı yaşıyor? Bomba iddia!

Çeşme'de bir mekanda samimi şekilde eğlenen ikilinin, daha önce de Alaçatı'da bir mekanda bir araya gelmesi, aşk söylentilerine neden oldu.

Kaan Yıldırım ve Çağla Şıkel aşk mı yaşıyor? Bomba iddia! - Resim : 2

 "KAAN ARKADAŞIM"

Çağla Şıkel'in, hakkında çıkan aşk iddiasının ardından yakın çevresine, "Kaan Yıldırım arkadaşım" dediği öğrenildi.

"HADİSE İLE DOSTÇA AYRILDIK"

Kaan Yıldırım, Hadise ile biten ilişkisi onrası, "Benim üçüncü bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici. Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık. Ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık. Herkese sevgiler" açıklamasını yapmıştı.

Kaan Yıldırım ve Çağla Şıkel aşk mı yaşıyor? Bomba iddia! - Resim : 3

34 yaşındaki oyuncu, 2016 yılında meslektaşı Ezgi Eyüboğlu'yla evlenmiş, 2019'da sessiz sedasız boşanmıştı.

Kaan Yıldırım ve Çağla Şıkel aşk mı yaşıyor? Bomba iddia! - Resim : 4

2008-2015 yılları arasında 51 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile evli kalan Çağla Şıkel'in, Kuzey ve Uzay adında iki erkek çocuğu bulunuyor.

Kaan Yıldırım ve Çağla Şıkel aşk mı yaşıyor? Bomba iddia! - Resim : 5

 

Kaan Yıldırım ve Çağla Şıkel aşk mı yaşıyor? Bomba iddia! ile ilgili etiketler Hadise Kaan Yıldırım Çağla Şıkel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.