Kaan Yıldırım, Mehmet Dinçerler'le aşk yaşayan eski sevgilisi Hadise ile ilgili ilk kez konuştu

35 yaşındaki oyuncu Kaan Yıldırım 1,5 yıl aşk yaşayıp yaklaşık iki ay önce ilişkisini sonlandırdığı şarkıcı Hadise ile ilgili sorulara yorumsuz kaldı. Mehmet Dinçerler ile sürpriz bir ilişkiye başlayan Hadise için eski aşkı 'Karşı tarafın bir ilişkisi var, ayıp olur' diyerek ayrılık sonrası ilk kez konuşmuş oldu.

35 yaşındaki ünlü popçu Hadise, Kaan Yıldırım'la evlilik yolunda giden ilişkisini sonlandırdıktan çok kısa bir süre sonra kendisinden 2 yaş küçük iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Hadise ile Mehmet Dinçerler'in aşkı dolu dizgin devam ediyor...

 

Hadise ile ayrılığın ardından adı iki çocuk annesi manken Çağla Şıkel ile anılan Kaan Yıldırım eski aşkı Hadise ile ilgili sorulara yanıt vermedi.

 

Evlenmeleri beklenen ünlü çift Kaan Yıldırım ile Hadise yaklaşık 1,5 yıl aşk yaşamış, bir dargın bir barışık süren ilişkilerini geçtiğimiz aylarda kesin olarak sonlandırmıştı.

Kaan Yıldırım, Mehmet Dinçerler'le aşk yaşayan eski sevgilisi Hadise ile ilgili ilk kez konuştu

Ayrılığın ardından Hadise, Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açtı. Kaan Yıldırım ise kendisini işine verdi ve yeni dizisi için çalışmaya başladı. Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, bir erkek arkadaşı ile birlikte önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi.

'AYIP OLUR'

Trafikte beklerken muhabirlerle sohbet eden Yıldırım, Hadise Hanım ile ayrıldınız öncesi ve sonrası için neler söylemek istersiniz? sorusuna yanıt vermek istemedi:

"Karşı tarafın bir ilişkisi var. Benim bu konulara girmem hiç uygun olmaz. Ayıp olur. Onun için sizin de anlayış göstermenizi istiyorum"

 

 

Kaan Yıldırım, Mehmet Dinçerler'le aşk yaşayan eski sevgilisi Hadise ile ilgili ilk kez konuştu ile ilgili etiketler Hadise Kaan Yıldırım Etiler mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.