Kaan Yıldırım ile ayrıldığı konuşuluyordu... Hadise aşkını bileğine kazıttı!

Ebru Gündeş'in 11 yıllık eski eşi Reza Zarrab ile adının yasak aşk dedikodularına karışmasının arıdan zor günler geçiren şarkıcı Hadise'nin sevgilisi Kaan Yıldırım ile ayrıldığı iddia ediliyordu. Hadise, aşkını koluna kazıtarak 'ayrılık yok' mesajı verdi.

35 yaşındaki şarkıcı Hadise, uzun süredir aradığı aşkı 34 yaşındaki oyuncu Kaan Yıldırım'da buldu. Geçtiğimiz yıldan bu yana aşk yaşayan çift kısa bir ayrılık yaşamış fakat sonra ilişkilerine yeniden şans vermişti.

Hadise'nin, Ebru Gündeş'in geçtiğimiz günlerde boşandığı kızı Alara'nın babası 11 yıllık eşi Reza Zarrab ile adı yasak aşk dedikodularına karışmasının ardından sevgilisi Kaan Yıldırım ile ayrıldıkları iddia ediliyordu.

KAAN YILDIRIM'IN BAŞ HARFİNİ BİLEĞİNE DÖVME YAPTIRDI

Kaan Yıldırım ile nikah masasına oturacakken ayrıldıkları konuşulan Hadise'nin aşkının baş harfini bileğine dövme yaptırdığı ortaya çıktı.

Hadise Kaan Yıldırım dövme

Hadise, önceki gün 'Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Kadın Müzik Sanatçısı' ödülünü aldı. Ödülü ile birlikte verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşan Hadise'nin Kaan Yıldırım'ı bileğine kazıttığı ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının "h&k" şeklindeki dövmesi dikkatlerden kaçmadı.

HADİSE'NİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ SEVGİLİSİ

Hadise'nin Raza Zarrab ile en son 2019 yılında Amerika'ya giderek orada birkaç kez görüştükleri ileri sürülmüştü. "Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez" diyen Hadise'ye en büyük destek ise sevgilisi Kaan Yıldırım'dan gelmişti.

Hadise Kaan Yıldırım

İddiaların üzerine Hadise, sosyal medya hesabından, "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez! Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım" açıklamasında bulunmuştu.

Kaan Yıldırım ise Hadise'nin açıklama metnini kendi Instagram hesabından yayınlayarak destek olmuştu.

 

Kaan Yıldırım ile ayrıldığı konuşuluyordu... Hadise aşkını bileğine kazıttı! ile ilgili etiketler Hadise Kaan Yıldırım Dövme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.