Kaan Yıldırım Hadise'yi unutmakta zorlanmadı! Koşa koşa oraya gitti!

Kaan Yıldırım Hadise'yi unutmakta zorlanmadı! Koşa koşa oraya gitti! Geçtiğimiz günlerde Hadise ile yollarını ayıran oyuncu Kaan Yıldırım, güzel şarkıcıyı çabuk unuttu. Yakışıklı oyuncu soluğu orada aldı.

Kaan Yıldırım Hadise'yi unutmakta zorlanmıyor! Koşa koşa oraya gitti!

Bir dargın bir barışarak ittire ittire ilerleyen ilişkilerini noktalayan Hadise ve Kaan Yıldırım ikilisi magazin gündeminden düşmüyor. Bir küs bir barışık giden ilişkilerini zamanla yoluna koyan ancak sonrasında yaşanan olayların ardından tepetaklak olan çift, geçtiğimiz günlerde yollarını ayırmışlardı. Evliliğe gideceği düşünülen ilişkinin sonlanması magazin gündeminde geniş yankı uyandırmıştı.

Çok önceden çıkan ayrılık iddialarını yalanlayan ikili, çalkantılı giden ilişkilerini bir türlü bitirememişti. Onca olay ve iddia sonrası da artık dayanamayıp ilişkilerini noktaladılar. Ancak ayrılıktan kısa bir süre geçmesine rağmen Kaan Yıldırım'dan gelen haber herkesi şaşırttı.

Yakışıklı oyuncu uzun süren ilişkisinin sona ermesinin ardından kendisini sahillere attı. Arkadaşlarıyla tatile giden ve efkar dağıtan Kaan Yıldırım, takipçilerinin, ''Kaan, Hadise'yi çabuk unuttu'' yorumlarını yapmasına sebep oldu.


Arkadaşlarıyla birlikte Ege sahillerine inen Kaan Yıldırım, hem uzun süren sezonun hem de yaşadığı yorucu ilişkinin yorgunluğunu atmaya çalışıyor.

Kaan Yıldırım Hadise'yi unutmakta zorlanmadı! Koşa koşa oraya gitti! ile ilgili etiketler Hadise Kaan Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.