Kaan Yıldırım, Hadise'yi sildi

Hekimoğlu dizisinin Mehmet Ali'si Kaan Yıldırım, Ebru Güneş'in eşi Reza Zarrab ile aşk yaşadığı öne sürülen evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Hadise'yi Instagram'da takipten çıkardı. Ünlü çiftin ayrıldıkları iddia edildi.

Ebru Gündeş'in 11 yıllık eşi Reza Zarrab'a açtığı boşanma davası sonrası magazin kulislerindeki iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Ebru Gündeş, 11 yıldır evliliğini bitirmek için eşi Reza Zarrab'a boşanma davası açmış, gerekçe olarak ise eşinin kendisini başka kadınlarla aldattığını hatta o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını ifade etmişti. Ortaya atılan iddialarda, yasak aşk yaşayan ve Ebru Gündeş'in yakından tanıdığı kişinin, O Ses Türkiye'den de arkadaşı şarkıcı Hadise olduğu iddia edilmişti.

ÖNCE DESTEK VERDİ SONRA AŞKINI SİLDİ

İddialara seesiz kalmayan Hadise, aşkı yalanlayarak "Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez" diyen Hadise'ye en büyük destek ise sevgilisi Kaan Yıldırım'dan gelmişti.

Kaan Yıldırım, Hadise'yi sildi

Önümüzdeki yaz nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü çiftten kötü haber geldi. Hadise ile Kaan Yıldırım, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Kaan Yıldırım'ın, bu iddialara çok bozulduğu ve ayrıldığı iddia edildi. Ünlü çiftin birbirlerini silmesine rağmen birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesaplarından henüz kaldırmamaları dikkat çekti.

Kaan Yıldırım, Hadise'yi sildi - Resim : 2


KAAN YILDIRIM'IN ANNESİ EVİ BOŞALTMA TALİMATI VERMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Kaan Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini söyleyip “Oğlum evleniyor, eve o taşınacak” açıklamasında bulunmuştu.

 

Kaan Yıldırım, Hadise'yi sildi ile ilgili etiketler Kaan Yıldırım Hadise dava Sosyal Medya rıza zarrab Ebru Güneş boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.