Kaan Yıldırım, Hadise ile neden ayrıldıklarını açıkladı! Sebebi Reza Zarrab mı?

Aylar önce başlayan, ünlü şarkıcı Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Son dönemlerde ise, ortalığı karıştıran, "Hadise, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile aşk yaşadığı için ilişki bitti" iddiasının ardından Yıldırım'dan açıklama geldi.

Hadise ile ilişkileri ikinci kez hüsran ile sonuçlanan Kaan Yıldırım'dan açıklama geldi.

Yıldırım, 'ortak bir kararla ayrıldık' dedi.

"DOSTÇA YOLLARIMIZI AYIRDIK"

"Çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum, Benim 3. bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici. Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık.
Herkese sevgiler "

Kaan Yıldırım, Hadise ile neden ayrıldıklarını açıkladı! Sebebi Reza Zarrab mı?

 

KAAN YILDIRIM HAKKINDA

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 yılında Türkiye'nin İstanbul şehrinde doğdu. İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun oldu. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı.Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisinde Kadir karakterini canlandırarak başladı. Ancak Yıldırım, asıl çıkışını başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı 'Ulan İstanbul' adlı dizisiyle yaptı. 2015 yılında ise başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Batu Değirmenci karakterini canlandırdı.

 

 

Kaan Yıldırım, Hadise ile neden ayrıldıklarını açıkladı! Sebebi Reza Zarrab mı? ile ilgili etiketler Hadise Kaan Yıldırım Ebru Gündeş Reza Zarrab
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.