Kaan Yıldırım bu kez kafaları karıştırdı! Sevgilisi Hadise ile ayrıldılar mı?

Adı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'la yasak aşk skandalına karışan Hadise, dün 18 Haziran'da çıkacak yeni single çalışması 'Hay Hay'ı paylaştı. Sürekli ayrıldıkları konuşulan Kaan Yıldırım'ın sevgilisine destek vermemesi ise dikkat çekti.

Ebru Gündeş, 11 yıldır evliliğini bitirmek için Reza Zarrab'a boşanma davası açmış, gerekçede ise eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu hatta o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını belirtmişti. Ortaya atılan iddialarda yasak aşk yaşayan ve Ebru Gündeş'in yakından tanıdığı kişinin sanatçının O Ses Türkiye'den de arkadaşı şarkıcı Hadise olduğu söylenmişti.

KAAN YILDIRIM SEVGİLİSİNE DESTEK VERMİŞTİ

Hadise'nin Raza Zarrab ile en son 2019 yılında Amerika'ya giderek orada birkaç kez görüştükleri ileri sürülmüştü. "Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez" diyen Hadise'ye en büyük destek ise sevgilisi Kaan Yıldırım'dan gelmişti.

Kaan Yıldırım bu kez kafaları karıştırdı! Sevgilisi Hadise ile ayrıldılar mı?

İddiaların üzerine Hadise, sosyal medya hesabından, "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez! Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım" açıklamasında bulunmuştu.

Kaan Yıldırım ise Hadise'nin açıklama metnini kendi Instagram hesabından yayınlayarak destek olmuştu.

BU KEZ SESSİZ

Bir dargın bir barışık şekilde ilişkilerini sürdüren Hadise ile Kaan Yıldırım’ın yeniden ayrıldığı gündemde. Reza Zarrab skandalının ardından Kaan Yıldırım'la ilişkisi de sekteye uğrayan popçu, dün 18 Haziran'da çıkacak yeni single çalışması 'Hay Hay'ı paylaştı. Her zaman aşkına destek olan Kaan Yıldırım ise bu kez sessiz kalıp akılları karıştırdı.

 

Kaan Yıldırım bu kez kafaları karıştırdı! Sevgilisi Hadise ile ayrıldılar mı? ile ilgili etiketler Kaan Yıldırım Hadise Ebru Gündeş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.