Kaan Türker kimdir? İstihdam seferberliğinin öncü markası TÜRKERLER!

"Kaan Türker kimdir?" sorusu ekonomi çevrelerinde sıkça sorulmaya başlandı. Babası Kazım Türker ilk kez Ankara vergi rekortmeni olmasıyla ün yapmıştı. Peki Kaan Türker hangi işlere imza attı? Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu üyesi ve Enerji Grup Başkanı Kaan Türker'in biyografisinde en dikkat çeken ayrıntılar nelerdir? İşte Kaan Türker hakkında merak edilen her şey...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlatılan istihdam seferberliğinde, 2017 yılında 7 279 yeni istihdam ile ipi önde göğüsleyen TÜRKERLER Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Türker bu hedefle layık görüldükleri ödülü Maliye Bakanı Naci AĞBAL’ın elinden almıştı.

Son dönemde dev hastane ve enerji yatırımlarıyla dikkat çeken Türkerler Holding'in yürüttüğü projelerde 2017 yılında istihdam edilecek yeni personel sayısı 7 bin 279'a ulaşacak. Türkerler Holding her geçen gün arttırdığı Enerji Yatırımları ile de dikkat çekiyor. İşte herkesin merak ettiği Türkerler Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Enerji Grup Başkanı Kaan Türker biyografisi...

2017'DE 7 BİN 279 PERSONEL HEDEFLEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla başlatılan istihdam seferberliği kapsamında 2017 yılında 7 bin 279 yeni istihdam sağlayacağını duyurarak öne çıkan Türkerler Holding Ankara Sanayi Odası tarafından yapılan değerlendirmede ödüle layık görüldü. Ödülünü Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın elinden alan Türkerler Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Enerji Grup Başkanı Kaan Türker,Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı istihdam seferberliğine öncülük etmekten büyük gurur duyuyoruz.” dedi.

Türkerler Holding olarak, Türkiye’nin refahı ve kalkınması için 45 yıldır cesur adımlarla ilerlediklerini vurgulayan Türker, “Türkiye ekonomisindeki istikrarın devamı için bugüne kadar üzerimize düşen ne görev varsa yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

ryeryery

İSTİHDAMDA İLK ŞAMPİYON TÜRKERLER HOLDİNG!

Kaan Türker şöyle devam etti:

İstihdam seferberliği kapsamında yürüttüğümüz projelerimizle birlikte tüm personel sayımızı ortaklarımızın da sermeye payları oranında katkısıyla yüzde 50 oranında artırma kararı aldık. Tüm projelerimizde, halen 14 bin 500 olan personel sayısını, istihdam seferberliği kapsamında 2017’de 21 bin 800’e çıkaracağız. İlk aşamada bu ayın sonuna kadar 2 bin 669 kişi işe almış olacağız. Ağırlıklı olarak “Kamu Özel İşbirliği” çerçevesinde Ankara, İzmir ve Kocaeli şehir hastaneleri projelerinde yeni istihdam yaratacağız. 2019’da bitmesi planlanan 3 hastane projemiz hizmete girdikten sonra da Türkerler olarak istihdama katkımız devam edecek. Hastanelerin devreye girmesiyle yaklaşık 20 bin yeni istihdam sağlanacak. Bu projelerde Sağlık Bakanlığı 10 bin 100 sağlık personeli istihdam edecek. Bizim 3 hastanede istihdam edeceğimiz çalışan sayısı 10 bin 500’e ulaşacak.

eryerter

KAAN TÜRKER KİMDİR?

Kaan Türker iş adamı Kazım Türker'in oğludur. Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu üyesi ve Enerji Grup Başkanıdır. Genç iş adamı Holding bazında yapılan enerji yatırımlarından da fark edileceği üzere önemli işlere imza atıyor.

KAAN TÜRKER HANGİ ALANLARDA ÇALIŞIYOR?

Enerjiden sağlığa, tekstilden gayrimenkule ve inşaata uzayan yelpazede birçok sektörde faaliyet gösteren Türkerler Holding'in son yıllarda en hızlı büyüdüğü alan enerji, sağlık ve gayrimenkul oldu.

Türkerler İnşaat, halen İzmir'de Mahall Bomonti İzmir projesini gerçekleştiriyor.

DEV İHALE TÜRKERLER-SİEMENS-KALYON ORTAKLIĞININ!

Rüzgar Enerjisi Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) için açık eksiltme ihalesi bugün yapıldı. İhaleye dünya Rüzgar enerjisi pazarının yüzde 90'ını elinde bulunduran 8 grup katıldı. İhaleyi Çinli Mingyang-İlk İnşaat ile 29 tur kıran kırana süren bir yarışın ardından ihaleyi Türkerler-Siemens-Kalyon ortaklığı 3.49 dolar/cent teklif vererek kazandı... Komisyon Başkanı Alparslan Bayraktar'ın son bir indirim talebi üzerine Türkerler-Siemens-Kalyon ortaklığı tekliflerini 3.48 dolar/cent'e indirdi...

Kaan Türker kimdir? İstihdam seferberliğinin öncü markası TÜRKERLER! ile ilgili etiketler Kazım Türker Türkerler Holding kaan türker kaan türker biyografisi kaan türker kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.