Kaan Terzioğlu Turkcell'deki görevinden ayrıldı!

Turkcell'in Genel Müdürü Kaan Terzioğlu dün akşam itibarıyla görevi bıraktı. Konuyla ilgili açıklama az önce geldi...

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu görevi bıraktı. Turkcell’i mobil operatörlükten digital servislerle dönüştürme başarısı gösteren Kaan Terzioğlu dün akşam itibarıyla görevinden ayrıldı. Genel Müdürlük görevine, 'vekaleten' şirketin Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan atandı. 

Son olarak Turkcell eski Genel Müdürleri 25’inci yıl etkinliği için hafta başında bir araya gelmişti.

Kaan Terzioğlu Turkcell'deki görevinden ayrıldı!

KAAN TERZİOĞLU KİMDİR?

Kaan Terzioğlu, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra profesyonel iş hayatına 1990 yılında Arthur Andersen Türkiye’de Bağımsız Denetim Uzmanı ve Mali Müşavir olarak başladı.

Kaan Terzioğlu, 1992 yılında Arthur Andersen ABD’de Bilişim Stratejileri ve Güvenliği Uzmanı, 1994 yılında Arthur Andersen Belçika’da Bilgi Yönetimi ve Dijital Strateji Hizmetleri Lideri, 1998 yılında Arthur Andersen Türkiye’de Danışmanlık Hizmetleri Türkiye Operasyonları Başkan Yardımcısı olarak çalıştı.

1999-2012 yılları arasında Cisco Systems Brüksel ofisinde sırasıyla, EMEA Bölgesi e-ticaret Strateji Takım Lideri, EMEA Bölgesi İleri Teknoloji Satış Direktörü, Teknoloji Pazarlama Organizasyonu Yönetici Direktör, EMEA ve Orta ve Doğu Avrupa Başkan Yardımcısı görevlerini üstlenen Kaan Terzioğlu, 3 Nisan 2012-1 Nisan 2015 tarihleri arasında Akbank, Aksigorta A.Ş. Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. ve CarrefourSA A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmış ve ardından Nisan 2015 tarihi itibarıyla Turkcell Genel Müdürü olarak göreve başlamıştı.

Kaan Terzioğlu Turkcell'deki görevinden ayrıldı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.