Kaan Tangöze'nin sevgilisi Kıvılcım Ural kimdir?

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile yaşadığı yasak aşk ile geçtiğimiz yıllarda Türkiye'nin gündemine oturan isim Kıvılcım Ural, yaptığı açıklamalarla yine gündemi meşgul ediyor. Tangöze'nin Seçkin Piriler ile evli olduğu sırada sokak ortasında öpüşürken görüntüleri basına yansıyan Kıvılcım Ural, bir evliliğin birmesine sebep olmuştu. Şimdiyse Seçkin Piriler'in oğlunu evden kovduğu ve Kaan Tangöz ile 16 yaşında birlikte olduğunu açıklamasıyla gündeme bomba gibi oturdu. Peki, Kıvılcım Ural kimdir ve kaç yaşında? Kaan Tangöze ile ayrıldı mı? Programda neler söyledi? Evli mi? Detaylar haberimizde...

Kaan Tangöze'nin, Seçkin Piriler ile evli olduğu dönemde Tangöze ile yaşadığı yasak aşkla magazin gündemine oturan Kıvılcım Ural, skandal açıklamalara imzasını attı. Ural, Kaan Tangöze ile 2016 yılında boşanan Seçkin Piriler'in çocuklarına kötü davrandığı hatta büyük oğlu Hakan'ı evden kovduğunu sosyal medya hesabından duyurmuştu. Bugün ise katıldığı bir magazin programında 'Kaan Tangöze ile 16 yaşındayken birlikte oldum' sözleriyle gündeme bomba gibi oturdu. Peki Kıvılcım Ural kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir?Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural ayrıldı mı? Programda neler söyledi? Evli mi? gibi soruların cevaplarını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz...

kivilcim-ural-kac-dogumlu

KIVILCIM URAL, KAAN TANGÖZE AYRILDI MI?

Kıvılcım Ural ise ayrılık açıklamalarına; "Ayrılmadık, bizim ilişkimiz böyle şeylerden yıkılmaz. Sevgilim 2 gündür Dedeman otelde kalıyor. bizim birlikteliğimiz böyle şeylerden yıkılmaz. O çocukları annelerinden çok ben düşünüyorum, neler yaşadıklarını biliyorum. 2 yıldır onlar zarara görmesin diye neler yaşadığımı da ben biliyorum. Herkes taktığı maskeyi çıkarsın...Kaan ile birlikteliğimiz devam ediyor" diyerek cevap verdi.

201220171221393023354

SEÇKİN PİRİLER ÇOCUĞUNU EVDEN KOVDU MU?

İddialara göre; Seçkin Piriler 'artık dayanamıyorum' diyerek 7 yaşındaki oğlunu evden kovdu. Kaan Tangöze ise Hakan'ı alarak Gayrettepe'de bir otele yerleşti.

Tangöze'nin uğruna evliliğini bitirdiği Kıvılcım Ural'ın Instagram sayfasında paylaştığı mesaj ise kafaları karıştırdı.

"Duyduklarıma inanamıyorum. Biz insanoğluna neler oldu... Ebeveynlerin çocuklarına yaptıkları şiddet haberlerini aldıkça deliriyorum, çocuklarını maddi manevi kullanmak için onları istismar etmelerine şu genç yaşımda ben katlanamıyorum. Onları düşünmekten ben uyuyamadım. Sadece doğurmak ile ana olunmuyor. Neden doğum kontrol hapları var hiç düşündünüz mü? Biz gençler neden şapır şapır onlardan yutuyoruz? Mesela bir eğitim yöntemi yok mu 'doğru bir ebeveyn' olmak için? Sen kendini yapamadıysan çocuğun ne günahı var? Herkes gider evlat kalır. Hiç bir çocuk hiç bir ilişkinin garantisi değildir. Hiç bir çocuk sizin hayatınızı kurtarmak için dünyaya gelmez. Çocuklar bu dünyanın geleceği biricik pırlanta taneleridir. Kendi başarısızlığınızın cezasını çocuklarınıza çektiremezsiniz. Ben artık şiştim! Göstermelik sevgi karelerinin ardında yatan karanlık sırları işitmekten bıktım! Bu mesajımı okurlar da utanırlar belki. Evlatlarına sımsıkı sarılırlar. Lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve doğru yolu bulun! Doğru yolu kimin gösterdiğinin bir önemi olmasın sizin için..."

"ÇOCUKLARIN NE YAŞADIĞINI BEN BİLİYORUM"

Çıkan haberlerin ardından Kıvılcım Ural ile Kaan Tangöze'nin ayrılığı iddia edildi. Ural, yaptığı açıklamada "Ayrılmadık, bizim ilişkimiz böyle şeylerden yıkılmaz. Sevgilim 2 gündür Dedeman otelde kalıyor. bizim birlikteliğimiz böyle şeylerden yıkılmaz. O çocukları annelerinden çok ben düşünüyorum, neler yaşadıklarını biliyorum. 2 yıldır onlar zarara görmesin diye neler yaşadığımı da ben biliyorum. Herkes taktığı maskeyi çıkarsın...Kaan ile birlikteliğimiz devam ediyor." dedi.

BANA BU İFTİRAYI ATAN...

Seçkin Piriler bu iddialara böyle yanıt verdi: Daha açıklamalarım gelecek.Bana bu iftirayı atan cezasını en ağır şekilde çekecek.

201220171225323029607

SEÇKİN’DEN BEDDUA GİBİ YANIT

Kısa bir süre önce sunuculuğunu yaptığı programdan ayrılan ve hemen ardından da çocukları üzerinden bu tarz bir suçlamaya maruz kalan Seçkin Piriler, şarkıcı Kaan Tangöze ile olan evliliğinden dünyaya gelen çocukları Hakan ve Volkan’ın fotoğrafını paylaşarak kendisine bu süreçte destek veren takipçilerine teşekkür etti. İşte Seçkin Piriler’in o satırları: “Bizim ailemize sevgimize iftira atanlar cayır cayır yansınlar. Burada beni anlamış duygularımı hissetmiş herkesin paylaştığı güzel yorumlar için kalbimi ve beni tanıdıkları için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten sevilmek çok güzel bir duygu.”

12243055_10153098714177234_2434703479388345476_n

KIVILCIM URAL KİMDİR?

Kaan Tangöze ile yaşadığı ilişkiyle tanınan Kıvılcım Ural, 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Lise ve Üniversite eğitimini İzmir'de tamamladı. 60’lı yıllara damgasını vuran Mavi Işıklar grubunun eski gitarist Fikret Ural'ın kızı olan Kıvılcım Ural, babasının izinden giderek müzikle ilgilendi.

Önce Güzel Sanatlar Lisesi'nde eğitim alan Kıvılcım Ural ardından 9 Eylül Üniversitesi Dramatik Yazarlık bölümünde tamamladı.

Müzisyen ailede doğan Kıvılcım Ural çocukluğundan beri müziğe düşkün olmuştur. İlk zamanlarda bestelerini arkadaşları ve yakın çevresiyle paylaşan Kıvılcım Ural müziğin yanı sıra kısa film, dizi, reklam ve müzik kliplerinde ekran yüzü olarak yer aldı. Kıvılcım Ural son olarak "Rüya raporları" isimli müzik albümünü çıkardı.

Öte yandan Kıvılcım Ural 1.75 boyunda ve 53 kilo. Göz rengi de mavi.

seckin-piriler-sli

SEÇKİN PİRİLER KİMDİR?

Seçkin Piriler, Türk manken, sunucu, şarkıcı ve oyuncudur.

1980 doğumludur. 1998 yılında katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında ikinci seçildi. Bir Ajans'ta mankenlik ve modelliğe başladı. Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde ve Çılgın Dershane gibi Türk filmlerinde yardımcı rol aldı. 2003 yılında "Kırmızı Pabuçlar" adlı bir albüm çıkaran Piriler, televizyon çalışmalarına halen devam etmektedir.

kaan-tangoze-sli-1

KAAN TANGÖZE KİMDİR?

Kaan Tangöze, 5 Eylül 1973 İstanbul doğumlu Türk müzisyendir. Şişli Terakki Lisesi, Bilkent Üniversitesi Otel Yönetimi ve Turizm Bölümü'nü bitirmiştir. ABD'de Seattle Üniversitesi'nde ekonomi üzerine yüksek lisans yapmıştır. Alternatif rock müziği yapan Duman grubunun solisti ve gitaristi. Solaktır. Tam adı Rıza Kaan Tangöze'dir.

ABD'de eğitimini sürdürürken Yakup Trana ile beraber müzik çalışmalarına da devam etti. Seattle'da yazdığı 'LaLaLa' isimli bir parçası ABD'de yayınlanan iki toplama albümde yer aldı. 1999 yılında, Batuhan Mutlugil ve Ari Barokas'la Duman'ı kurmuştur. Duman kurulmadan önce Ari Barokas ile birlikte Mad Madame isimli grunge/cover yapan bir grupları vardı.Ocak 2006'da, Duman grubundan Batuhan Mutlugil ve Yakup Trana'yla beraber, Karanlıkta ve Tam Olsun adlı iki parçanın yer aldığı Karanlıkta isimli bir solo çalışma yaptı. Yeşim Salkım'ın Beyhude isimli parçasında vokal yaptı. Vokalistliğini yaptığı Duman grubunun şimdiye kadar 6 stüdyo albümü, 2 konser albümü ve 1 konser DVD'si vardır.

Kaan Tangöze'nin sevgilisi Kıvılcım Ural kimdir? ile ilgili etiketler Kıvılcım Ural Seçkin Piriler Kaan Tangöze kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.