Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural'ın maske kavgası!

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve eşi Kıvılcım Ural’ın Bodrum tatili tatsız bitti. Koronavirüs nedeniyle tüm sağlık tedbirlerini alan Ural, eşinin maske takmadan yürüyüşe çıkmasına sinirlenerek İstanbul’a döndü.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, konser için 20 gün önce Bodrum’a gitmişti. Eşi Kıvılcım Uralve kızları İlayda ile Gündoğan’daki evlerinde tatil yapmaya başlamıştı. Koronavirüs nedeniyle panik yaşayan Kıvılcım Ural bu süre içinde plaja inmedi. Evine misafir kabul etmedi.

Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural'ın maske kavgası!

 MASKE KAVGASI

Kaan Tangöze, maske takmadığı için sesini gittikçe yükselten eşi Kıvılcım Ural’a aldırmadı. Bunun üzerine Ural daha da sinirlendi. Ertesi sabah kızını alıp bir arkadaşının aracıyla İstanbul’a döndü.

Yakın çevresine “Panik atağım var. Virüs tehlikesi yüzünden her an atak geçirebilirim. Kendimi orada güvende hissedemedim” diye dert yandı. Kaan Tangözeise 2 gün daha Bodrum’da kaldı. Eski eşi Seçkin Piriler’den olan oğulları Volkan ve Hakan ile vakit geçirdi.

 

Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural'ın maske kavgası! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Kıvılcım Ural Kaan Tangöze
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.