Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural Bodrum'da aşk tazeledi! Müzisyen çift hasret giderdi

Duman grubunun solisti 47 yaşındaki Kaan Tangöze, konserleri nedeniyle uzak kaldığı kızı İlayda ve kendisinden 19 küçük yaşındaki müzisyen eşi Kıvılcım Ural’la Bodrum’da buluştu. Kızı İlayda ile hasret gideren Kaan Tangöze, eşiyle de aşk tazeledi.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, hafta sonu vereceği konser öncesi soluğu 2018 yılında hayatını birleştirdiği Bodrum'daki eşi Kıvılcım Ural ve kızı İlayda'nın yanında aldı.

DENİZDE ROMANTİK DAKİKALAR

Habertürk'ün haberine göre; Gündoğan'da bulunan Dozo Beach'te denizin ve güneşin tadını çıkaran Tangöze Ailesi, oldukça keyifliydi. Kızıyla kendisini serin sulara bırakan Kaan Tangöze, İlayda ile denizde oyunlar oynamayı ihmal etmedi. Sevimli kızıyla kanoya binip oyunlar oynayan Tangöze, eşi Kıvılcım Ural'la da romantik dakikalar yaşadı.

Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural Bodrum'da aşk tazeledi! Müzisyen çift hasret giderdi

Pembe bikinisiyle plaja gelen Kıvılcım Ural, fit haliyle tüm bakışları üzerine topladı.

 

 

 

Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural Bodrum'da aşk tazeledi! Müzisyen çift hasret giderdi ile ilgili etiketler Kaan Tangöze Kıvılcım Ural tatil Bodrum ilayda tangöze
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.