Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural AVM'yi birbirine kattı

Seçkin Piriler'den ayrıldıktan sonra 2018'de Kıvılcım Ural ile ikinci kez nikah masasına oturan Kaan Tangöze eşi ile AVM otoparkında şiddetli bir kavga yaptı. Tangöze'ye sinirlenen Ural elindeki alışveriş poşetlerinin yere fırlatıp AVM'ye geri dönerken, Tangöze ise aracına binip eşini beklemeden oradan ayrıldı.

Kaan Tangöze, ilk eşi Seçkin Piriler'den ayrıldıktan sonra Kıvılcım Ural ile 2018'de ikinci evliliğini yapmıştı. 

Ancak çift zaman zaman kavga haberleri ile gündeme geliyor. Son olay ise geçtiğimiz günlerde alışveriş için gittikleri AVM'nin otoparkında yaşandı. 

TV100'ün haberine göre çift bilinmeyen bir nedenle AVM'den ayrılırken kavgaya tutuştu.

Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural AVM'yi birbirine kattı

Otoparkta yaşanan kavga sırasında öfkeden adeta çıldıran Kıvılcım Ural elindeki poşetleri yere fırlatıp yeniden AVM'ye döndü. 

Birçok kişinin şahit olduğu şiddetli kavganın ardından Kaan Tangöze de arabasına binip AVM'yi terk etti.  

Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural AVM'yi birbirine kattı - Resim : 2

"HEP EVDEYİZ, HER ŞEY YOLUNDA" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Tangöze'nin Seçkin Piriler'le olan evliliğinden dünyaya gelen iki oğlu ve kızları İlayda ile otomobilde görüntülenen Kıvılcım Ural, "Pandemi nedeniyle hep evdeyiz, her şey yolunda. Bazen müzik yapıyoruz. Çocuklarla güzel vakit geçiriyoruz. Yakında Kaan'ın albümü çıkıyor" diye konuşmuştu.

Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural AVM'yi birbirine kattı ile ilgili etiketler Kaan Tangöze Kıvılcım Ural Seçkin Piriler AVM
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.