Kaan Sekban kimdir? Defne Samyeli ile sevgili mi?

Kaan Sekban kimdir? Ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan ayrıldıktan sonra sessizliğe bürünen Defne Samyeli komedyen Kaan Sekban'la görüntülendi. Birçok kişi Kaan Sekban'ın kim olduğunu merak edip arama motorlarından araştırma yapıyor. Peki, Kaan Sekban kimdir? Defne Samyeli ile sevgili mi? Detaylar haberimizde...

Kaan Sekban kimdir? Defne Samyeli, bankacılığı bırakıp komedyenliğe geçiş yapan Kaan Sekban ve bir bayan arkadaşıyla sohbet ederken görüntülendi. Sekban’la oturan Samyeli mekan çıkışında ayrı ayrı araçlarla görüntülenmek kaçmaya çalıştı. Çoğu kişi Kaan Sekban'ın kim olduğunu merak edip araştırmaya devam ediyor. Peki, Kaan Sekban kimdir? Defne Samyeli ile sevgili mi? Detaylar haberimizde...

kaan sekban kimdir ile ilgili görsel sonucu

Samyeli, bankacılığı bırakıp komedyenliğe geçiş yapan Kaan Sekban ve bir bayan arkadaşıyla sohbet ederken görüntülendi. Emirgan’da bir mekanda objektiflerimize takılan Defne Samyeli bir süre sonra Kaan Sekban’la baş başa kaldı. Sözcü'den Emre Çevik'in haberine göre, saatlerce Sekban’la oturan Samyeli mekan çıkışında ayrı ayrı araçlarla görüntü vermekten kaçmaya çalıştı. Trafikte kalan Samyeli habercilerin ‘Beyefendi kimdi? Neden panik yaptınız?’ sorularına, “Aaa tanımıyor musunuz? Beyefendi çok ünlü bir bankacı” diyerek cevap verdi. Bir hayli panik olan Samyeli gaza basarak gözlerden uzaklaştı. Defne Samyeli ve Kaan Sekban ilişkilerinin olduğuna dair henüz bir açıklama yapmadı.

KAAN SEKBAN KİMDİR?

Kaan Sekban, 1983 yılında dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler bölümü lisans ve Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi yüksek lisans mezunudur. 10 yıl Garanti Bankası’nda çeşitli görevlerde çalıştıktan sonra yurtiçi ve yurt dışında oyunculuk ve müzikal atölyelerine katıldıktan sonra istifa ederek sahne performansları alanına yöneldi.

Türkiye’de İstanbulname müzikali ve İtalya’da Bir Yaz Gecesi Rüyası operasında rol aldıktan sonra kendi evinden yayınladığı Kaan Sekban Saçmalar adlı ev yapımı canlı talk show’la tanınan Sekban, beyaz yakalı hayatı hicvettiği Yakam Beyaz Beynim Ayaz skeçleriyle plaza dünyasında büyük ilgi görmektedir. Mayıs ayından itibaren pek çok sahnede tek kişilik gösterilerine devam ederken, Haziran ayında yayımlanan “Tebrikler Kovuldunuz” kitabı kısa sürede çok satanlara girmiş ve otobiyografik mizahi içeriğine karşın Platin dergisi tarafından yönetim, liderlik ve ik dalında yılın en iyi iş kitabı seçildi.

 

 

Kaan Sekban kimdir? Defne Samyeli ile sevgili mi? ile ilgili etiketler Defne Samyeli 2020 Sevgili Kaan Sekban
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.