Kaan Demirağ kimdir? Kaan Demirağ eski eşi kimdir?

Kaan Demirağ geçtiğimiz gün Aslışah Alkoçlar ile evlendi. Kaan Demirağ ve eski eşi kimdir merak ediliyor. Sizler için Kaan Demirağ kimdir, kaç yaşında, eski eşi kimdir araştırdık.

Aslışah Alkoçlar ile geçtiğimiz günlerde evlenen Kaan Demirağ merak ediliyor. Nişanlandıkları gün mekan çıkışı görüntülenen çift magazincilerle konuşmadan arabalarına binip devam etmişlerdi. Hayatı ve kim olduğu merak edilen Kaan Demirağ kimdir, kaç yaşında ve eski eşini sizler için araştırdık. 

Kaan Demirağ kimdir?

Kaan Demirağ 37 yaşındadır. Aslışah Alkoçlar'la olan ilişkisi ile bir süredir gündemdir. HD Group'un sahibi Demirağlar'ın veliahdıdır. Aynı zamanda içerisinde HD Döner, HD İskender, Pidem, Burger House ve Tadım Pizza'nın yer aldığı HD Group'un Genel Kurul Başkanlığı'nı yapmaktadır.

Kaan Demirağ kimdir? Kaan Demirağ eski eşi kimdir?

Ekstrem sporları ile ilgilenen Kaan Demirağ sık sık seyahat etmeyi sevmektedir. Aslışah Alkoçlar  ciddi bir ilişkisi olan Kaan Demirağ daha önce Nur Atan ile evlilik yaşamıştır.

Kısa süre içinde anlaşmalı olarak boşanmışlardı. 5 Şubat 2021 tarihinde sade bir tören ile Aslışah Allkoçlar ile evlenmiştir.

Kaan Demirağ kimdir? Kaan Demirağ eski eşi kimdir?

Aslışah Alkoçlar kimdir?

Aslışah Alkoçlar, 1993 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Hülya Koçyiğit ve Selim Soydan 'in torunu, eski oyuncu Gülşah Alkoçlar'ın kızı olan Aslışah Alkoçlar’ın babası Ender Alkoçlar'dır. Neslişah adında bir ablası vardır. Babasının Uludağ'da işlettiği bir oteli vardır.

Aslışah Alkoçlar 15-16 yaşlarındayken kar kayağı sporunda milli sporcu olmayı başarmıştır. Londra'da ekonomi üzerine eğitim alan Aslışah Alkoçlar 1.73 boyundadır. Alaçatı'da bir butik otel işletmeye başlayan bu işle meslek hayatına ilk adımını atmıştır.

Kaan Demirağ kimdir? Kaan Demirağ eski eşi kimdir? ile ilgili etiketler Kaan Demirağ kimdir kaç yaşında kaan demirağ eski eşi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.