Kaan Boşnak ifşa mı edildi? Mesajlar gerçek mi? Kaan Boşnak kimdir?

Kaan Boşnak ifşa mı edildi? Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun solisti Kaan Boşnak, sürpriz bir kararla geçtiğimiz günlerde festival ve etkinlik direktörü Başak Ceylan Torun'la nikah masasına oturdu. Ekşi Sözlükte yer alan iddialara göre Kaan Boşnak'ın bazı mesajları sosyal medyada paylaşıldı ve bu mesajların Boşnak'a ait olduğu iddia edildi. Peki, Kaan Boşnak ifşa mı edildi? Mesajlar gerçek mi? Kaan Boşnak kimdir? Detaylar haberimizde..

Kaan Boşnak ifşa mı edildi? Müzik dünyasının en çok sevilen gruplarından Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun solisti Kaan Boşnak, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde festival ve etkinlik direktörü Başak Ceylan Torun'la dünya evine girdi. Boşnak,  Twitter'da en çok konuşulan konular arasında yer almaya devam ediyor. Ekşi Sözcükte yer almakta olan iddialara göre nikahtan iki gün sonra bir kadın ve Kaan Boşnak'a ait olduğu iddia edilen bazı mesajları sosyal medyada paylaştı. Mesajların Kaan Boşnak'a ait olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Kaan Boşnak ifşa mı edildi? Mesajlar gerçek mi? Kaan Boşnak kimdir? Detaylar haberimizde...

KAAN BOŞNAK İFŞA MI EDİLDİ?

Ekşi Sözcük'te yer alan iddialara göre Kaan Boşnak'ın bazı mesajları ifşa edildi. Ünlü şarkıcıdan iddialara yanıt olarak henüz bir açıklama gelmedi. 

Kaan Boşnak ifşa mı edildi? Mesajlar gerçek mi? Kaan Boşnak kimdir?

Bu mesajların Ekşi Sözlük tarafından Kaan Boşnak'a ait olduğu iddia edilmektedir.

Kaan Boşnak ifşa mı edildi? Mesajlar gerçek mi? Kaan Boşnak kimdir? - Resim : 2

KAAN BOŞNAK KİMDİR?

Sabahattin Kaan Boşnak 4 Eylül 1992'de dünyaya gelmiştir. Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun vokali ve gitaristi olması ile tanınan müzisyen, müzisyenliğinin yanı sıra edebiyat yönünü de oldukça geliştirmiştir. Boşnak, daha lise yıllarında Genç Praksis dergisini çıkarmıştır. Marmara Üniversitesi Edebiyat Bölümü öğrencisi olan Boşnak, 3 Maymun isimli grubu kurmuş ve vokallik yapmış fakat sonradan grup dağılmıştır. Boşnak, müzik kariyerinde Nick Cave, Erkin Koray, Kesmeşeker ve Cemiyette Pişiyorum'dan etkilenmiştir.

Bağımsız rock türünde müzik yapan Kaan Boşnak, 2011 yılında Engin Sevik ile beraber kurduğu Yüzyüzeyken Konuşuruz grubuyla başlarda yayınladığı videolar ile dinleyicilerinden beğeni topladı. 2013 yılında ilk albümleri 'Evdekilere Selam' sayesinde daha geniş kitlelere ulaştılar. İlerleyen zamanda sırasıyla Can Tunaboylu, Can Kalyoncu ve Baran Ökmen'in de katılımıyla grup son haline ulaştı. 2014 yılında Otoban Sıcağı ve 2018 yılında Akustik Travma albümleriyle popülariteleri de hızla arttı. Bunun yanı sıra Ne Farkeder, Canavar, Sandal, Boş Gemiler ve 2020 yılında New York Red Bull Müzik Stüdyoları'nda analog kaydettikleri Kazılı Kuyum teklilerini dinleyiciye sundular.

Aynı zamanda Bostancı Gösteri Merkezi'nde 5000 kişiye verdikleri en büyük tek konserlerinin belgeseli de bulunmaktadır.

KAAN BOŞNAK KİMİNLE EVLENDİ?

Ünlü müzisyen Kaan Boşnak festival ve etkinlik direktörü Başak Ceylan Torun'la dünyaevine girdi.

Kaan Boşnak ifşa mı edildi? Mesajlar gerçek mi? Kaan Boşnak kimdir? ile ilgili etiketler Twitter mesaj 2020 Ekşi Sözlük Kaan Boşnak mesajlar kaan boşnak ifşa evli yüzyüzeyken konuşuruz müzik grup solist
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.