Kaan Ayhan'dan Sassoulo'ya... "Beşiktaş'a gitmek istiyorum beni bırakın"

Geçen sezonki şampiyonlukta büyük payları olan Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal’ı kaptırmamayı başaran siyah beyazlı yönetim, ezeli rakiplerinin 2 yıldır istediği Kaan Ayhan’ın transferinde de önemli aşama kaydetti. 26 yaşındaki milli stoperden Beşiktaş'a olumlu yanıt geldi.

Ghezzal ve Rosier'in tapusunu alan, kaleyi güçlendiren, golcüsünü bulan Beşiktaş'ta sıra stoper transferine geldi. Diego Godin transferini askıya alan Siyag-Beyazlılar, milli futbolcu Kaan Ayhan'a yönelmişti. Serie A'da Sassoulo forması giyen 26 yaşındaki futbolcuda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Hürriyet'in haberine göre; Beşiktaş Asbaşkanı ve Futbol Şubesi Sorumlusu Emre Kocadağ'ın ilk olarak 3 ay önce temas kurduğu ve daha sonra birkaç defa görüşme yaptığı milli futbolcu dün olumlu yanıtla döndü.

"Futbol kariyerine Türkiye’de devam etmek isteyen Kaan, Sassuolo yöneticileriyle görüşerek ayrılmak istediğini bildirdi. Buna karşın İtalyan yöneticiler, geçen yıl 2.5 milyon Euro'ya satın aldıkları futbolcunun bonservisi için çok yüksek bonservis bedeli talep etti. Bunun üzerine Emre Kocadağ Sassuolo’ya ‘satın alma opsiyonlu kiralama’ teklifinde bulundu. Öneriye sıcak bakan İtalyan kulübünün 1-2 gün içinde cevap vermesi bekleniyor."

Kaan Ayhan'dan Sassoulo'ya... "Beşiktaş'a gitmek istiyorum beni bırakın"

ALTERNATİFİ NİCOLAS N'KOULOU

"Emre Kocadağ, TFF'nin yabancı oyuncu sayısında değişiklik yapması nedeniyle transferde Türk futbolculara ağırlık verdiklerini belirterek, 'Teknik direktörümüz Sergen Yalçın, Kaan’ın alınmasını çok istedi, biz de çalışmalarımızı sürdürüyoruz' diye konuştu."

"Sassuolo'nun vereceği kararı bekleyen Beşiktaş Yönetimi’nin cevabın olumsuz olması durumunda Torino ile sözleşmesi sona eren Kamerunlu defans oyuncusu Nicolas N'Koulou ile temasa geçeceği belirtildi."

Kaan Ayhan'dan Sassoulo'ya... "Beşiktaş'a gitmek istiyorum beni bırakın" ile ilgili etiketler Beşiktaş Kaan Ayhan Nicolas N'Koulou
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.