K-Pop temalı yeni kötü karakter geliyor!

Dünya genelinde büyük ilgi gören oyunlardan Dead by Daylight’a ilginç bir karakter daha ekleniyor. Yeni güncelleme ile oyuna K-Pop temalı bir kötü karakter katılacak.

Güney Koreli ünlü K-Pop grubu BTS, dolaylı yoldan da olsa bu kez bir oyunda boy göstermeye hazırlanıyor.

BTS grubunun dolaylı yollardan içine ekleneceği dünyaca ünlü korku kategorisindeki Dead by Daylight adlı oyun.

Teknoloji sitesi Megabayt'ın IGN'e dayandırdığı haberine göre; BTS grubunun prodüktörü ile anlaştığı belirtilen yapımcı firma, oyuna No Spin isimli kurgusal bir müzik grubunun kıskanç üyesi olarak Ji-Woon karakterini ekliyor.

K-Pop temalı yeni kötü karakter geliyor!

Karakterin hikayesine gelirsek, tüm grup üyelerinin öldüğü bir kazadan “şans eseri” kurtulan Ji-Woon, oyunculara oldukça zorluk çıkaracağa benziyor. Ayrıca U-KISS grubunda Kevin Woo da proje için yapımcı firmaya yardım edeler arasında. Bununla birlikte kötü karakter Ji-Woon‘un yanına bir de hayatta kalanlardan iyi karakter Yun-Jin de eklenecek.

K-Pop ve BTS hayranlarının oyuna büyük bir ilgi göstereceğini tahmin etmek zor değil.

K-Pop temalı yeni kötü karakter geliyor! ile ilgili etiketler K-pop BTS Dead by Daylight megabayt
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.