Juventus'un gözdesi Uğurcan Çakır!

Trabzonsporlu kaleci Uğurcan Çakır için dev talip! Genç file bekçisi için İtalyan devi Juventus'un harekete geçebileceği öğrenildi.

Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır'a dev talip. Avrupa devi Juventus'un, yıldız futbolcuyu listeye aldığı öğrenildi.

Buffon'un 43 yaşına gelmesi ile birlikte Juventus yeni kaleci arayışına geçmişti. Buffon'un ardından kaleyi yeni koruyacak ismin Wojciech Szczesny olması planlanıyor. Szczesny'nin de 30 yaşını geçkin olması İtalyan devini alternatif aramaya sürükledi. Skorer'in haberine göre; Aynı zamanda Merih Demiral'ın da takımı olan Juventus'un alternatif isim olarak en başta Uğurcan Çakır'ı istediği belirtildi.

UĞURCAN İÇİN KISA ZAMANDA ÖNEMLİ KARAR

Juventus’un 2001’den beri kadrosunda tuttuğu Buffon örneğinde olduğu gibi uzun yıllar kaleyi devralacak üst düzey ve genç bir isim aradığı aktarıldı. Özellikle Fenerbahçe’ye 1-0 kaybedilmesine karşın yaptığı 6 kurtarışla maçın en iyi isimlerinden olan Uğurcan, Juventus tarafından daha da yakın takibe alındı. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda da Türkiye’nin birinci kaleci olması beklenen Uğurcan için kısa zamanda önemli bir karar verilecek.

Juventus'un gözdesi Uğurcan Çakır! ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Juventus Uğurcan Çakır
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.