Juventus'tan yılın transfer bombası... Ronaldo'nun forması artık Dusan Vlahovic'in...

Fiorentina'nın gol makinesi Dusan Vlahovic, 82 milyon euro bonservisle Juventus'a transfer oldu... 3 yıl önce sadece 1.9 milyon euroya İtalya'ya gelen 22 yaşındaki Sırp golcü, Juventus'a 4.5 yıllık imza attı. Yılın transfer bombasını patlatan Torino devi, yeni golcüsüne Cristiano Ronaldo ile özdeşleşen 7 numaralı formayı verdi.

İtalyan devi Juventus, Fiorentina'nın gol makinesi Dusan Vlahovic'i kadrosuna kattı. Torino ekibi, 22 yaşındaki oyuncunun transferini, "Şimdi, burada #DV7" paylaşımıyla duyurdu.

Sırp santrfor için Fiorentina kulübü ile 70 milyon euro artı 11.6 milyon FIFA ile ek ücretler ödemesi ve 10 milyon euro da elde edilecek sportif başarılara göre ödenecek meblağ karşılığında anlaşmaya varıldığı açıklandı.

Vlahovic, Juventus'a 4.5 yıllık imza attı... Yıldız isim, sabah saatlerinde de kulübün sağlık tesisleri J Medical'de sağlık kontrolünden geçirilmişti.

Juventus'un Vlahovic'in Portekizli eski yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo’nun numarasını vermesi ve "DV7" etiketiyle duyurması dikkati çekti.

İtalyan basınında, Juventus'un Vlahovic transferinin, İtalya'da ara transfer döneminin en pahalı transferi olduğu belirtildi.

Vlahovic, Fiorentina formasıyla bu sezon Serie A'da ve İtalya Kupası'nda 24 maçta 20 gol atmıştı.

 Juventus'tan yılın transfer bombası... Ronaldo'nun forması artık Dusan Vlahovic'in...

Juventus'tan yılın transfer bombası... Ronaldo'nun forması artık Dusan Vlahovic'in... ile ilgili etiketler Serie A Juventus Fiorentina Dusan Vlahovic Arthur Cabral
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.