Juventus'tan virüse karşı savaş için dev yardım

İtalyan ekibi Juventus'un sahibi Agnelli ailesi, tüm dünyada olduğu gibi İtalya'da da hızla yayılan ve 2 binden fazla insanın ölümüne neden olan koronavirüsle savaş için 10 milyon Euro bağışladı. 

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un sahibi Agnelli ailesi, Çin'de ortaya çıkıp ardından tüm dünyaya yayılan ve birçok insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüsle savaş için harekete geçti.

Juventus'tan virüse karşı savaş için dev yardım

Aile, ülkede şu ana kadar 2 binden fazla insanın ölümüne neden olan salgın sonrası Torino'da bulunan bir sağlık kurumuna 10 milyon Euro'luk bağış yaptı. Aile ayrıca, 150 adet yapay solunum cihazı da satın alarak, hastanelere gönderdi.

Bilindiği gibi ilk olarak Çin'in Wuhan kentinde görülen virüs, hızla tüm dünyaya yayıldı ve binlerce insanın ölümüne neden oldu. Öte yandan İtalya salgından en çok etkilenen Avrupa ülkesi olarak ön plana çıkıyor.

 

Juventus'tan virüse karşı savaş için dev yardım ile ilgili etiketler Juventus Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.