"Juventus'ta oyunuyorum" diyerek milyonlar kazandı

19 yaşındaki Meksikalı Dionicio Farid Rodríguez, kendini Juventus'un futbolcusu gibi tanıtarak Arjantin ve Meksika milyon dolarlar kazandı ve ünlü oldu. Durumu Juventus kulübü fark etti.

Meksikalı Dionicio Farid Rodríguez iki ülkenin basınını kandırarak kendini Juventuslu bir futbolcu gibi tanıttı. Gazetelerde boy boy haberleri yapılan, imza günleri düzenleyip röportajlar veren Rodriguez herkesi kandırmayı başardı.

CNN Turk'un haberine göre; Gerçeğin ortaya çıkmasıyla 16 bin takipçiye sahip Instagram hesabını kapatıp ortalıktan kaybolan genç Meksikalı, olayların öncesinde herkesi kandırmak için müthiş bir plan hazırladı. Juventus formasıyla çeşitli mekanlarda boy boy fotoğraf çektiren Rodriguez, bununla da yetinmeyip Juventus'un genç Portekizli futbolcusu Joao Serrao'nun fotoğraflarını photoshopla değiştirerek kendi fotoğrafıymış gibi gösterdi. Ayrıca bir de montajlanmış video hazırladı.

"Juventus'ta oyunuyorum" diyerek milyonlar kazandı

JUVENTUS, PUMAS'I UYARDI

Dionicio Farid Rodriguez'in sahte kariyeri, Juventus tarafından fark edildi ve onu transfer etmek isteyen Pumas kulübü uyarıldı. Juventus'un yaptığı araştırma 19 yaşındaki Meksikalı'nın anlattığı ve gösterdiği her şeyin sahte olduğunu ortaya koydu.

"Juventus'ta oyunuyorum" diyerek milyonlar kazandı ile ilgili etiketler Juventus Arjantin Meksika Dionicio Farid Rodríguez
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.