Juventus savunması Merih'e kalıyor!

Barcelona'nın, Juventuslu stoper Matthijs de Ligt'i kadrosuna katmayı planladığı belirtildi. Genç futbolcunun Barcelona'ya transfer olması durumunda milli futbolcumuz Merih Demiral'ın yeri sağlamlaşmış olacak.

Barcelona'ya yakın bir gazete olan Mundo Deportivo, Bordo-mavili kulübün geçen yaz Ajax'tan alamadığı 20 yaşındaki Hollandalı futbolcuyu bu yaz takasla kadrosuna katabileceğini iddia etti.

Juventus savunması Merih'e kalıyor!

Juventus teknik direktörü Sarri'nin, Barcelona'nın genç yıldızı Arthur'u istemesiyle de Ligt transfer için bir şans bulan Barcelona Juventus'a takas teklif edecek.

Corona virüsü salgını sebebiyle dünya futbolunda yüksek bonservisli transferlerin yapılması beklenmiyor. Bu yüzden sansasyonel takas anlaşmaları önümüzdeki 1-2 yıla damga vurabilir.

de Ligt'in Barcelona'ya transfer olma ihtimali, milli futbolcumuz Merih Demiral'ın Juventus savunmasındaki yerini sağlamlaştıracak.

Juventus savunması Merih'e kalıyor! ile ilgili etiketler Juventus Barcelona Merih Demiral De Ligt
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.