Juventus Roma'yı evinde devirdi!

Serie A'nın 19. haftasında Juventus, deplasmanda Roma'yı 2-1 mağlup etti.

Serie A'nın 19. haftasında Juventus, deplasmanda Roma'yı 2-1 mağlup etti ve Inter'in 2 puan önünde liderliğe yükseldi. Gol perdesini açan Merih Demiral 18'de sakatlanıp oyundan çıkarken, Cengiz Ünder 36'da sakatlanan Zaniolo'nun yerine girdi. Mert Çetin ise mücadeleyi yedek kulübesinde tamamladı.

 

Juventus Roma'yı evinde devirdi!

Serie A'nın 19. haftasında Merih Demiral'ın formasını giydiği Juventus, Cengiz Ünder ve Mert Çetinli Roma'yı konuk etti. Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadelen 2-1 galip ayrılan Juventus, 48 puana ulaştı ve Inter'den liderlik koltuğunu devraldı.

Roma ise 35 puanla 4. sırada kaldı. Juventus'a galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Merih Demiral ve 10. dakikada penaltıdan Cristiano Ronaldo kaydetti. Roma'nın tek saıyısı ise 68'de penaltıdan Diego Perotti'den geldi.

 

Juventus Roma'yı evinde devirdi! ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle Juventus Roma Serie A link İtalya Roma Olimpiyat Stadı bein sports 3
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.