Milan derbide Ante Rebic'le 1 puanı kurtardı, Juventus Serie A'da 3 puana hasret kaldı

Serie A'da bu sezon ilk 3 maçında hiç galip gelemeyen Juventus ile sezona 3 maçta 3 galibiyetle başlayan Milan kozlarını paylaştı. Torino'da Juventus'un stadı Allianz'da oynanan maçta 1-1 sona erdi. Milan'ın Hırvat golcüsü Ante Rebic, Juve'yle oynadıkları son 3 maçta da gol sevinci yaşadı.

Serie A'nın 4. haftasında Juventus ile Milan ile 1-1 berabere kaldı. Henüz 4. dakikada Alvaro Morata'nın attığı kontra atak golüyle 1-0 öne geçen Juve, 76'da Ante Rebic'i durduramadı ve bu hafta da 3 puanı bir arada göremedi.

Bu sonuçla Juventus'un ligde galibiyet hasreti devam etti. Siyah-beyazlı takım, 4. maçında 2. beraberliğini alırken, 2 puanla 18. sırada yer aldı. Konuk Milan ise bu sezonki ilk puan kaybını yaşarken, 10 puanla 2. basamakta yer buldu.

Geçen sezon 9 yıllık şampiyonluk serisinin sonuna gelen ve yeni sezona teknik direktör değişikliğiyle başlayan Juve, ilk 4 haftada galibiyet yüzü göremedi. Milan ise Torino'ya 3'te 3'le gelmişti.

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'a gitmesine engel olamayan Juventus, teknik direktörlüğe de eski hocası Massimiliano Allegri'yi getirmişti. Allegri'yle İtalyan futbolunda şov yapan Siyah-Beyazlılar sezona Udinese beraberliğiyle başlamış ardından evinde Empoli'ye tek golle mağlup olmuştu.

Juventus geçen hafta ise Napoli deplasmanında öne geçmesine rağmen yine mağlup oldu. Torino ekibi hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Malmö'yü deplasmanda 3-0'la geçerek derbi öncesi moral buldu.

Milan derbide Ante Rebic'le 1 puanı kurtardı, Juventus Serie A'da 3 puana hasret kaldı

Stefano Pioli yönetimindeki Milan ise Serie A'da 3'te 3 yaparken Devler Ligi'nde ezeli rakibi Liverpool'a 3-2 yenildi. Anfield'da ilk yarıyı 1-2 önde tamamlayan Milano ekibi sahadan mağlup ayrıldı. Kırmızı-Siyahlılar ezeli rakibini deplasmanda mağlup ederek 4'te 4 yapmak istiyordu.

Milan derbide Ante Rebic'le 1 puanı kurtardı, Juventus Serie A'da 3 puana hasret kaldı ile ilgili etiketler Juventus Milan Serie A Ante Rebic alvaro morata
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.