Juventus ile Fiorentina 0-0 berabere kaldı!

Serie A'nın 3. haftasında Fiorentina, sahasında Juventus ile 0-0 berabere kaldı. Juventus yeni sezondaki ilk puan kaybını yaşadı.

Serie A'nın 3. haftasında Fiorentina, Artemio Franchi'de Juventus'u konuk etti. Bu maça kadar Fiorentina ilk iki maçını da kaybederken Juventus ise bu deplasmana 6 puanla geldi.

Zorlu mücadelenin genelinde Fiorentina, rakibi Juventus'a göre daha etkili bir futbol ortaya koydu. Rakip kalede daha çok şut bulan ve daha çok gol pozisyonuna giren taraf Floransa sakinleri olurken mücadelede gol sesi çıkmadı.

Karşılaşma başladığı gibi sona ererken iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı. Bu sonucun ardından Fiorentina bu sezonki ilk puanını alırken Juventus ise puanını 7'ye yükseltti. Torino devi yeni sezondaki ilk puan kaybını Fiorentina deplasmanında almış oldu.

Juventus'ta milli futbolcu Merih Demiral mücadeleyi yedek kulübesinde tamamladı.

 

Juventus ile Fiorentina 0-0 berabere kaldı! ile ilgili etiketler İtalya Juventus Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.