Juventus Fan Token (JUV) nedir?

Hayatımızın her geçen gün vazgeçilmez bir parçası haline gelen kripto paralar ile ilgili yapılan araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, en çok araştırılan konulardan biri de Juventus Fan Token (JUV). Peki, Juventus Fan Token (JUV) nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Juventus Fan Token (JUV), Socios işbirliği ile piyasaya sürülen bir taraftar tokendır. Futbol takımı Juventus’un taraftarlarının, takımları ile fazla iletişim kurmasını sağlayan token ayrıca taraftarlara çeşitli ayrıcalıklar da sunmaktadır. Kripto para piyasası ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ederken, Juventus Fan Token (JUV) hakkında bilgiler merak edililiyor. Peki, Juventus Fan Token (JUV) nedir? Detaylar haberimizde...

Juventus Fan Token (JUV) nedir?

JUVENTUS FAN TOKEN (JUV) NEDİR?

Juventus Fan Token (JUV), Socios işbirliği ile piyasaya sürülen bir taraftar tokendır. Futbol takımı Juventus’un taraftarlarının, takımları ile fazla iletişim kurmasını sağlayan token ayrıca taraftarlara çeşitli ayrıcalıklar da sunmaktadır. Socios’un kullandığı kripto para birimi olan Chiliz ile alınıp satılabileceği gibi borsalar aracılığı ile TL ile de alım-satım işlemi yapılabilmektedir. Juventus Fan Token, Socios tarafından Ethereum Blokzincirinde bir “side chain” üzerinde çalıştırılmaktadır ve “utility token” özelliği taşımaktadır.

Fan token ya da bilinen diğer adıyla taraftar token, kullanıcılara kulüp anketlerinde oy kullanma hakkı veren bir çeşit dijital varlıktır. Socios adlı uygulama tarafından sunulan fan tokenlar, spor kulüplerine özeldir ve sınırlı sayıdadır. Socios platformunda Chiliz (CHZ) üzerinden işlem yapılmaktadır. 

1897’de kurulmuş olan İtalyan futbolunun önemli bir kulübü Juventus, başarıları ile ününü İtalya dışına çıkararak dünya çapında taraftara sahip bir futbol kulübü olmuştur. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan kulüp, JUV token aracılığı ile  taraftarına, Juventus taraftarlarından oluşan bir topluluğun parçası olma imkanı dışında şu imkanları sunmaktadır:

Sezon boyunca uygulama üzerinden anketlerde oy kullanma hakkı, resmi Juventus ürünlerinde özel indirimler, Juventus’un geleceğe yönelik planlarını ilk öğrenen grupta olma fırsatı, ücretsiz Juventus taraftar token kazanma imkanı, Allianz Stadyumu’ndaki Socios Sky Box’ta VIP deneyimi, Serie A ve Şampiyonlar Ligi iç saha maçları için ücretsiz maç biletleri
Allianz Stadyumu’nda rehberli tur ve özel alanlara erişim. Ayrıca, imzalı orijinal ürünler, resmi Juventus etkinliklerine özel davetiyeler ve takım oyuncuları ile tanışma gibi pek çok farklı avantaj da Juventus Fan Token sahiplerine sunulan imkanlar arasında yer almaktadır.

 

 

 

 

Juventus Fan Token (JUV) nedir? ile ilgili etiketler Juventus Fan Token JUV
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.