Juventus Blaise Matuidi' yi transfer etti!

Juventus, Paris Saint Germain'din (PSG) Blaise Matuidi'yi renklerine kattığını resmen açıkladı. Peki Blaise Matuidi kimdir? Hangi takımlarda oynamıştır? İşte detaylar...

Juventus, yeni sezon öncesi ortasahasına bir ismi daha kattı. Siyah Beyazlılar, PSG'den orta saha oyuncusu Blaise Matuidi'yi transfer etti. İtalyan devi, 30 yaşındaki Fransız oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

170620171054387239394

YILLIK MAAŞI NE KADAR?

İsmi Premier Ligi ekipleriyle de anılan Matuidi için Juventus, 20 milyon Euro artı 10,5 milyon Euro bonus ödeyecek. Matuidi, Juventus'un yeni sezon öncesi 9. transferi oldu. Torino ekibi, Federico Bernardeschi, Juan Cuadrado, Medhi Benatia, Wojciech Szczesny, Matti De Sciglio, Rodrigo Bentancur, Douglas Costa ve Dario Del Fabro'yla kadrosunu güçlendirmişti.

2011-12 sezonunda PSG'ye transfer olan başarılı oyuncu, Fransız ekibiyle 4'ü üstüste lig şampiyonluğu olmak üzere toplam 16 kupa kazandı.

blaise-matuidi-001_1

BLAİSE MATUİDİ KİMDİR?

Blaise Matuidi, 9 Nisan 1987 doğumlu Fransız millî futbolcudur. Şu an Ligue 1 tekımlarından Paris Saint-Germain'in formasını giymektedir. Daha önce Troyes ve Saint-Étienne formalarını da giydi. Fransa formasını dört kez giydi.

Juventus Blaise Matuidi' yi transfer etti! ile ilgili etiketler Juventus Fransa Paris Saint-Germain Torino PSG blaise matuidi premier ligi matuidi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.