Juventus, Atletico Madrid'i tek golle geçti!

Şampiyonlar Ligi beşinci hafta mücadelesinde İtalyan devi Juventus ile İspanyol ekibi Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı ekip mücadeleyi 1-0 kazandı.

Şampiyonlar Ligi'nin beşinci haftasında Juventus, evinde Atletico Madrid'i ağırladı. Juventus, mücadeleden 1-0 üstün ayrılan taraf oldu.

Juventus, Atletico Madrid'i tek golle geçti!

45. dakikada sahne alan Dybala, dar açıdan attığı enfes frikik golüyle Juventus'u 1-0 öne geçirdi. Takımını öne geçiren Dybala, bu golü 'asker selamı' ile kutladı. Frikik golü sonrası yedek kulübesine koşan Arjantinli futbolcu, önce asker selamı verdi, ardından da Merih Demiral'a sarıldı.

Juventus, Dybala'nın tek golüyle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı ve son maçı öncesi puanını 13 yaptı. Atletico Madrid ise 7 puanla ikinci sırada kaldı.

 

Juventus, Atletico Madrid'i tek golle geçti! ile ilgili etiketler Juventus UEFA Şampiyonlar Ligi Atletico Madrid Merih Demiral dybala asker selamı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.