Jusuf Nurkic bacak kırılma videosu izle!

Jusuf Nurkic bacak kırılma videosu izle! Dünyanın en büyük basketbol organizasyonu olan NBA'in iki başarılı takımı Portland ile Brooklyn Nets arasında oynana maçta Jusuf Nurkic'in bacağı kırıldı. İzleyenlerin yüreklerini ağızlarına getiren bu görüntü kısa sürede tüm sosyal medyaya yayıldı. Jusuf Nurkic'in bacak kırılma videosunu izlemek isteyenler internette incelemeye başladı. O görüntüleri sansürsüz olarak haberimize ekledik. Basketbolcu Jusuf Nurkic bacak kırılma videosu izle!

Jusuf Nurkic bacak kırılma videosu izle! Dün akşam Portland ile Brooklyn Nets arasında oynanan maçta yürek burkan bir sakatlık yaşandı. Yıldız basketbolcu Jusuf Nurkic'in bacağı kırıldı ve bu görüntü kameralara yansıdı. Jusuf Nurkic bacak kırılma videosunu izlemek isteyenler internette videoyu aramaya başladı. Basketbolcunun bacak kırılma videosunu sansürsüz olarak haberimizde bulabilirsiniz. Jusuf Nurkic bacak kırılma videosu izle! İşte ayrıntılar...

Jusuf Nurkic bacak kırılma videosu izle!

YUSUF NURKİC BACAK KIRILMA VİDEOSU İZLE!

NBA'de play-off’u garantileyen Portland ile play-off mücadelesi veren Brooklyn Nets arasındaki karşılaşmanın kazananı 2 uzatma sonucunda belli oldu. Ev sahibi Portland, sahadan 148-144 galip ayrıldı.

Maçı 32 sayı, 16 ribaunt, 5 asist, 4 blokla tamamlayan Portland’dan Jusuf Nurkic’in sol bacağı, 2. uzatmada girdiği ribaunt mücadelesinde kırıldı. Bosna Hersekli pivot, sahadan sedyeyle çıkartıldı.

Nurkic bu sezon 72 maçta 15.6 sayı, 10.4 ribaund, 3.2 asist, 1 top çalma ve 1.4 blok ortalamalarıyla oynuyordu.

Jusuf Nurkic bacak kırılma videosu izle;

JUSUF NURKİC KİMDİR?

23 Ağustos 1994 yılında doğan Jusuf Nurkić NBA takımlarından Portland Trail Blazers forması giyiyor.

Boşnak profesyonel basketbolcu. 2.11 metre boyunda ve 127 kilogram ağırlığında. Jusuf Nurkic pivot pozisyonunda forma giymektedir.

Jusuf Nurkic bacak kırılma videosu izle! ile ilgili etiketler NBA
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.