Justin Bieber ve nişanlısı gözyaşlarına boğuldu!

Ünlü şarkıcı Justin Bieber ve model olan nişanlısı Hailey Baldwin, geçtiğimiz gün Manhattan'da görüntülendi. Bir kafede duygusal konuşma yaparken yakalanan taze nişanlılar, gözyaşlarını engel olamadı.

Evlilik hazırlığı yapan Justin Bieber ile Hailey Baldwin, New York'ta gözyaşları içinde görüntülendi. Her gün bir haberle gündeme gelen taze nişanlılar Justin Bieber ile Hailey Baldwin, bir kafede duygusal bir konuşma yaparken çiftten ilk önce Baldwin gözyaşlarına boğuldu.

 Bunun üzerine Bieber, nişanlısının yüzünü avuçlarının içine alarak onu sakinleştirmeye çalıştı. Ama bir süre sonra da kendisi ağlamaya başladı. Bunun üzerine ayağa kalkan ünlü şarkıcı, gözyaşlarını tişörtüyle sildi.

Justin Bieber ve nişanlısı gözyaşlarına boğuldu!

 Muhabirleri gören ikili, hemen toparlanarak hızla uzaklaştı. Hailey Baldwin ile Justin Bieber, geçtiğimiz ay Bahamalar’da sürpriz bir şekilde nişanlanmış, evlilik yolundaki ilk adımı atmıştı.

Justin Bieber ve nişanlısı gözyaşlarına boğuldu! - Resim : 2

 

Justin Bieber ve nişanlısı gözyaşlarına boğuldu! ile ilgili etiketler Hailey Baldwin Justin Bieber ağladı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.