Jürgen Klopp, "Ronaldo mu, Messi mi?" sorusunu yanıtladı

Futbol dünyasında hemen herkesin farklı fikir belirttiği Lionel Messi-Cristiano Ronaldo kıyaslamasına Jürgen Klopp da katıldı. Ronaldo'ya büyük saygı duyduğunu belirten Liverpool menajeri, Messi'yi daha fazla beğendiğini ilk kez dile getirdi.

Alman teknik adam, kendisine yöneltilen "Ronaldo mu, Messi mi daha iyi?" sorusuna, oyuncuların analizini yaparak detaylı bir cevap verdi.

Jürgen Klopp, "Ronaldo mu, Messi mi?" sorusunu yanıtladı

"Bana göre Messi daha iyi" diyen Jürgen Klopp, "İkisine karşı da oynadık ve onları savunmanın neredeyse imkânsız olduğunu yaşayarak gördük." dedi.

Portekizli oyuncunun kusursuz bir profesyonel olduğunu vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, "Messi'yi daha çok beğeniyorum; ama mükemmel bir futbolcu tarif etmemi isterseniz, size Ronaldo gibi hızlanan, koşan ve sıçrayan birini tasvir ederdim" ifadesini kullandı.

53 yaşındaki menajer, Messi'nin imkânsız gibi görünen işleri zorlanmadan yapmasının kendisini büyülediğini de sözlerine ekledi.

 

Jürgen Klopp, "Ronaldo mu, Messi mi?" sorusunu yanıtladı ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Lionel Messi Premiere League Klopp
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.