Jürgen Klopp'tan ayrılık iddialarına cevap

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, istifa söylentilerine "Yakında bu durumu düzelteceğiz. Futbol oynayarak bunu düzelteceğiz, birlikte, savaşarak... Her zamankinden daha çok öğrenerek düzene gireceğiz"Benim için endişelenmenize gerek yok" sözleriyle yanıt verdi.

Liverpool'u 30 yıl sonra Premier League şampiyonu yapan Alman teknik adam Jürgen Klopp, üst üste gelen kötü sonuçların ardından ortaya atılan ayrılık iddialarına cevap verdi. Lider Manchester City'nin 13 puan gerisine düşen ve evinde oynadığı son 3 maçta mağlup olan 53 yaşındaki çalıştırıcı, kötü giden takım performansının düzelmesi için hep birlikte savaşacaklarını söyledi.

Liverpool, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bundesliga ekibi RB Leipzig'le kozlarını paylaşacak. Yarın oynanacak maç öncesi basın toplantısında konuşan Klopp, "Araya ihtiyacım yok" dedi. Annesini kaybeden ve üzgün olduğu gözlenen Alman çalıştırıcı, "İyi görünmeyebilirim. Çünkü hava soğuk, sakallarım grileşiyor, fazla uyuyamıyorum, gözlerim yorgun görünüyor ama enerji doluyum" dedi.

Başarılı teknik adam, istifa söylentilerine ise "Yakında bu durumu düzelteceğiz. Futbol oynayarak bunu düzelteceğiz, birlikte, savaşarak... Her zamankinden daha çok öğrenerek düzene gireceğiz"Benim için endişelenmenize gerek yok" sözleriyle yanıt verdi.

Klopp, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren annesinin cenazesine, İngiltere ile Almanya arasındaki "mutasyona uğramış koronavirüs" protokolleri nedeniyle katılamamıştı. RB Leipzig-Liverpool maçı da bu nedenle Budapeşte'deki Puskaş Arena'da oynanacak.

Liverpool takım kaptanı Jordan Henderson ise Alman teknik adam için, "Bizim için her zaman burada, bizi korumaya ve bütün oyuncuların sorumluluğunu almaya çalışıyor. Menajerimiz hakkında soru işaretimiz yok. O, bu gibi durumları düzeltebilir. Bu yüzden çıkıp iyi performans sergilemek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Jürgen Klopp'tan ayrılık iddialarına cevap ile ilgili etiketler Jürgen Klopp Liverpool premier league UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.