Jürgen Klopp Almanya Milli Takımı'na, Steven Gerrard Liverpool'a

Liverpool'u şampiyon yapan Jürgen Klopp içni işler bu sene hiç iyi gitmiyor. Premier League'de üst üste 4 maç kaybeden Alman teknik adamın görevden ayrılması bile gündemde... İngiliz basını muhtemel ayrılığın kötü gidişat nedeniyle değil, Almanya Milli Takımı'ndan gelecek bir teklif nedeniyle olacağını iddia etti. İşte detaylar...

Liverpool efsanesi Steven Gerrard, "Kırmızılar"a teknik direktör olarak geri mi dönüyor? Ada basınının iddiasına göre Jürgen Klopp, Joachim Löw'ün yerine Almanya Milli Takımı'nın başına geçecek ve Liverpool'da teknik direktörlüğe Gerrard getirilecek.

İngiltere'nin Mirror gazetesi bugün Löw-Klopp değişimini duyuran özel bir habere imza attı. Buna göre, Almanya Futbol Federasyonu takımın başında 53 yaşındaki Klopp'u görmek istiyor. 15 yıldır Alman Milli Takımı'nı çalıştıran Löw, 2014'te Dünya Kupası kaldırmıştı ancak 2018 Dünya Kupası'ndaki hüsran ve UEFA Uluslar Ligi'ndeki tartışmalı performans sonrası bir dönem kapanabilir.

Alman yetkililer, Euro 2020'yi Löw için son şans olarak görüyor. Mirror'un kendi kaynaklarına dayandırdığı haberde, olası bir başarısızlık sonrası Jürgen Klopp'un kapısı çalınacak. Üstelik Klopp'un bu göreve gelmeye çoktan hazır olduğu iddiası var.

Klopp, 2015'te Liverpool'un başına getirilmişti. Kulübün 30 yıllık lanetini kırarak şampiyonluk hasretine son veren başarılı teknik adam, 2 sezon üst üste Devler Ligi'nde final oynattığı takımıyla bir kez de Avrupa'nın en büyüğü olmuştu.

Ancak bu sezon işler pek iyi gitmiyor ve muhtemel senaryonun yaz aylarında gerçekleşebileği konuşuluyor. Liverpool'un patronu John W. Henry ve başkan Tom Werner, Klopp'un olası gidişi sonrası Steven Gerrard'ı takımın başına getirmeyi düşünüyor. İskoçya'nın Rangers kulübünde hocalık deneyimi edinen Liverpool efsanesi, 2016'da emekli olduktan kısa bir süre sonra Liverpool'da bir akademi koçu olarak görev yapmıştı.

Jürgen Klopp Almanya Milli Takımı'na, Steven Gerrard Liverpool'a ile ilgili etiketler Liverpool Jürgen Klopp Steven Gerrard premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.