Jürgen Klopp: "Akıllı oyunculara ihtiyacım var!"

Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp Bournemouth maçından önce yaptığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Premier Lig'de liderlik koltuğunda oturan Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp Bournemouth maçından önce yaptığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Yıl sonu kadro seçimlerinde mantıklı ve hassas olunması gerektiğini söyleyen Klopp "Akıllı bir takıma ihtiyacım var, en azından yarım akıllı olan insanlara. Her zaman her şeyi düzgün şekilde açıklayamıyorum. Bazı şeyleri onlara söylemeden anlamaları gerekiyor ve Tanrı'ya şükür biz böyle oyunculara sahibiz." dedi.

Jürgen Klopp: "Akıllı oyunculara ihtiyacım var!"

"İŞLER FIFA YA DA PLAYSTATION'DAKİ GİBİ YÜRÜMÜYOR"

FIFA veya Playstation oynamadıklarını belirten Alman çalıştırıcı "Bir karar verdiğimde her zaman sebepler vardır ve oyuncularım bunu anlar. Bir futbol taraftarı her zaman takımın sahaya en iyi 11'le çıkmasını bekliyor ama burada işler FIFA ya da Playstation'daki gibi yürümüyor." diyerek sözlerini noktaladı.

 

Jürgen Klopp: "Akıllı oyunculara ihtiyacım var!" ile ilgili etiketler Liverpool Premier Lig Jürgen Klopp Bournemouth FIFA Playstation
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.